Germania Sport kladionica
Germania Sport kladionica

Novi dresovi za nove prvake - NK "Hajduk" Pridraga

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 19.03.21. | 18:03

Nastavak plemenite akcije "Novi dresovi za nove prvake"

Germania Sport kladionica nastavila je svoju hvalevrijednu akciju "Novi dresovi za nove prvake", a momčad koja je u ovom tjednu dobila naše dresove je NK "Hajduk" iz Pridrage.

Radi se o klubu bogate tradicije osnovanom 1972. godine, a o samom klubu nam je nešto rekao predsjednik, Ante Jergan.

Poštovana Germania Sport kladionica, ovim putem Vam se zahvaljujem na Vašoj donaciji u vidu garniture dresova za našu seniorsku momčad. Nogometni klub Hajduk Pridraga je klub bogate tradicije, osnovan 1972. godine, koji je tijekom cijelog svojeg postojanja bio jedan od nosioca kvalitete u nogometnim natjecanjima Zadarske županije, a i šire. Naša seniorska momčad se natječe u Prvoj županijskoj ligi Zadarske županije, koja je 4. rang natjecanja u RH, koju je nekoliko puta osvojila.Zadnji je naslov osvojen 2018. godine, kada smo igrali kvalifikacije za ulazak u 3.HNL jug protiv Uskoka iz Klisa, što je tjednima bio nogometni događaj broj jedan u Dalmaciji. Osim seniorske momčadi, ponosni smo i na svoju omladinsku školu koja se sastoji od četiri mlađa uzrasta, koji se također natječu u nogometnim natjecanjima Zadarske županije. Izuzetno smo zahvalni i ponosni na suradnju između naša dva kolektiva, i nadamo se da će se ta suradnja i nastaviti. Hvala Vam na svemu i šaljemo Vam sportske pozdrave iz Pridrage. S poštovanjem, NK Hajduk Pridraga”, stoji u priopćenju koje u ime kluba potpisuje Jergan.

Akciju Novi dresovi za nove prvake pokrenuli smo kako bismo podržali male, lokalne klubove, ali i neprofitne sportove i talente. Ovim putem tvrtka Germania Sport iskazuje zahvalnost zajednici i sportu koji je praktički nacionalni brend u Hrvatskoj. Akcija podrške lokalnim klubovima se nastavlja širom Lijepe naše već sljedeći tjedan. GERMANIJINI dresovi spremni su za početak nove sezone, a još mnogo klubova može očekivati podršku naše tvrtke.

Želite li i vaš lokalni sportski kolektiv vidjeti u novim dresovima ili trenirkama obratite nam se na [email protected], a mi ćemo vam se povratno javiti ukoliko ste ušli u kandidaturu za našu akciju...

Sve vezane tekstove u vezi sponzorstva Germanija Sporta pročitajte OVDJE.




Tagovi

novi dresoviNovi dresovi za nove prvakeGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski danhumanitarna akcija

Ostale Vijesti