Germania
Germania

Novi dresovi za nove prvake: Germania osigurala paket novih dresova za Rukometni klub Zagorica

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 22.03.24. | 09:09

Velikogorički rukometni klub u aktualnoj se sezoni natječe u 3. HRL – središte

Društvo Germania Sport kroz svoju posvećenost društvenoj odgovornosti kontinuirano podržava lokalni sport i promiče zdrav način života. U sklopu akcije „Novi dresovi za nove prvake“ na adresu Rukometnog kluba Zagorica iz Velike Gorice stigao je komplet novih dresova i time je proširen krug Germanijine sportske obitelji.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Velikogorički rukometni klub u aktualnoj se sezoni natječe u 3. HRL – središte, a premijeru novih dresova imao je u utakmici protiv ŠRK Moslavac iz Popovače. Uzbuđenje se osjetilo na terenu te su u novoj opremi igrači Zagorice odmah ostvarili pobjednički rezultat.

Tajnik RK Zagorica, Matija Tuđen, nakon utakmice je srdačno zahvalio Germaniji na novoj opremi.

„Igrači su oduševljeni novim dresovima koji će nam biti od velike pomoći za daljnji rad kluba. Veliko nam je zadovoljstvo što smo se u njima predstavili pobjedom u derbiju protiv Moslavca i to nam daje dodatnu motivaciju za daljni rad i napredak“, istaknuo je Tuđen.

Germania u sklopu društveno odgovorne akcije „Novi dresovi za nove prvake“ godinama donacijama opreme pruža konkretnu podršku radu lokalnih sportskih kolektiva. S nestrpljenjem iščekujemo daljnje uspjehe ove dinamične ekipe i nadamo se da će njihova sportska priča nastaviti inspirirati lokalnu zajednicu.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Novi dresovi za nove prvakegermaniaGermania Sport kladionicakladionicakladionicekladioničarski dandonacija

Ostale Vijesti