Germania
Germania

NK Čehi do novih uspjeha u opremi Germania Sporta

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 14.11.23. | 11:50

Dugogodišnja akcija „Novi dresovi za nove prvake“ nastavljena u Novom Zagrebu

Nogometni klub Čehi iz istoimenog novozagrebačkog naselja novi je član velike obitelji Germania Sporta. Klubu sa tradicijom dužom od šest desetljeća donirana je garnitura dresova za momčad seniora.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Ivan Halama iz NK Čehi zahvalio je kompaniji Germania Sport na uručenoj opremi:

„S obzirom na to da klub kontinuirano nastoji poboljšati svoju financijsku sliku, nova garnitura dresova za našu seniorsku ekipu dolazi u najboljem mogućem trenutku. Puno nam znači svako unaprjeđenje kvalitete naše opreme. Zahvaljujem se u ime svih u klubu, a najviše u ime igrača na vašoj lijepoj gesti.“

Od osnivanja 1961. godine, klub aktivno i bez prekida sudjeluje u nogometnim ligama Zagrebačkog nogometnog saveza kroz više kategorija, od zagića do veterana. Seniorska momčad u sezoni 2023./2024. nastupa u 2. zagrebačkoj nogometnoj ligi.

„Germania Sport u okviru svojeg društveno odgovornog poslovanja kontinuirano podržava kolektive koji promoviraju sportske vrijednosti, okupljaju mlade entuzijaste i usmjeravaju ih na nogometna igrališta. Svakodnevni trud članova i uzorni rad sa svim uzrastima u klubu ne smiju proći bez podrške šireg skupa društvenih dionika. Zato se nadamo da će nova garnitura dresova Germanije Sport biti značajan sportski poticaj Nogometnom klubu Čehi u ostvarivanju zadanih ciljeva“, istaknuo je Domagoj Dananić iz korporativnih poslova Germania Sporta.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

germaniaGermania SportGermania Sport kladionicapromonovi dresoviNovi dresovi za nove prvake

Ostale Vijesti