Germania
Germania

Nevjerojatan podvig u Lovranu: Vjerni igrač Germanije pokazao zavidno znanje i na dva listića zaradio preko 53 tisuće eura!

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 07.02.24. | 12:00

Ovakvi listići se uistinu rijetko viđaju!

Kad si majstor, onda si majstor! Teško je dočarati kakvom smo listiću svjedočili u Germaniji. I to ne jednom nego dva sjajna listića! Vjerni igrač je dobitne listiće odigrao u Lovranu, u caffe baru El-PI i usput pokazao kakvim znanjem raspolaže.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Na prvom listiću je zaradio 41.311,62 eura, a na drugom, sličnom 11.727,15 eura. Riječ je o sistemskim listićima, a tek ga je jedan jedini par dijelio od ukupne zarade od 232.000 eura! Ukupno je uložio 11 eura na spomenuta dva listića.

Na prvom listiću našlo se 15 parova, pogađao je neke nevjerojatne tipove poput čistog remija Girona i Real Sociedada te Bochuma i Augsburga, a dobro je ili bolje rečeno hrabro prognozirao i gostujuću pobjedu Werdera, no na koncu ga je još većeg dobitka stajala utakmica Freiburga i Stuttgarta, koja je umjesto željenim mu remijem završila pobjedom gostiju (1-3)!

Nije ni drugi listić bio ništa puno slabiji, a i ovdje ga je isti par stajao i većeg dobitka.

Ali i ovako je to teško nadmašiv dobitak. Nama preostaje jedino da se vjernom igraču Germanije naklonimo na ovakvim listićima i čestitamo na velikom dobitku!

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

ludi dobitakGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski danGermania Sportgermania

Ostale Vijesti