Geoff Burke/Action Images
Geoff Burke/Action Images

Ne možeš protiv Doktora u tie-breaku: Karlović spasio četiri meč-lopte i izborio polufinale kvalifikacija 'petog Grand Slama'

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 06.10.21. | 07:16

Unatoč godinama, ne staje.

Ivo Karlović otvorio je 'peti Grand Slam', kako se popularno naziva Masters iz serije 1000 u Indian Wellsu, sa 4-6, 7-6 (5), 7-6 (7) pobjedom nad 231. tenisačem svijeta, Kanađaninom Braydenom Schnuor.

Karlović je meč otvorio izgubljenim servisom, vratio ga je u šestom gemu seta, no ponovno ga je izgubio u devetom. Od drugog seta krenuo je provjereni Karlovićev recept, ako ne izgubiš servis, pobijedit ćeš. Set je došao do tie-breaka, u kojem je Karlović napravio dva mini-breaka, a Kanađanin jedan. Dovoljno za 1-1 u setovima.

U trećem setu Karlović je ponovno uspješno servirao sve do tie breaka u kojem je izgubio dva od početna tri servisa. Kanađanin je imao čak četiri meč lopte, no Doktor Ivo ih je uspio spasiti, a onda i pobijediti.

U polufinalu kvalifikacija za glavni turnir, 42-godišnji Karlović (inače 200. tenisač svijeta) igrat će protiv 174. na ATP ljestvici, Ekvadorca Emilija Gomeza.

Meč se po rasporedu igra večeras u 20 sati po hrvatskom vremenu.


Tagovi

Ivo KarlovićATP Indian Wells

Ostale Vijesti