Najava dana: Vraća nam se Liga prvaka

Vrijeme Čitanja: 5min | uto. 15.09.20. | 07:42

Pogledajte što nas očekuje.

NOGOMETNI TIP |12:00| Wuhan Zall – Shanghai SIPG

U 11. kolu kineske Super lige sastaju se Wuhan Zall i Shanghai SIPG. Momčad iz grada iz kojeg je krenuo zloglasni virus koji je poharao planetu dočekuje lidera prvenstva. Wuhan je trenutno na četvrtom mjestu sa sedam bodova zaostatka za vrhom ljestvice. U posljednja dva kola su upisali tek bod, a i danas će teško do bodova. Dokaz tome su i međusobne utakmice u Super ligi u kojima je Wuhan uzeo samo jedan bod u pet utakmica. Najviše nade  domaća momčad polaže u bivšeg hajdukovca Kouassija, koji je sjajno krenuo u sezonu te je s pet golova prvi strijelac momčadi.

TENISKI TIP |12:30| Koepfer – De Minaur

24-godišnji Dominik Koepfer autsajder je u ovom dvoboju, ali na ruku mu ide što je prošao kvalifikacije za ovaj Masters. U prijevodu, on je tri meča na emljanoj podlozi već odigrao, sve je pobijedio s 2:1 u setovima, a ima i dva respektabilna skalpa – Gilles Simon i Mihail Kukuškin. Sve to ga stavlja u dobru poziciju protiv Alexa De Minaura koji dolazi s US Opena i tvrde podloge. Mogao bi Nijemac ovdje pružiti bolji otpor od očekivanog.

TENISKI TIP |14:00| Pella – Shapovalov

Kanadski tenisač stigao je do četvrtfinala US Opena, što mu je najbolji rezultat u karijeri na Grand Slamovima. S tim stimulansom, Shapovalov stiže u Rim gdje na startu ima neugodnu zadaću. Čeka ga iskusni Guido Pella, Argentinac poznat po neugodnoj lijevoj ruci. On je i tradicionalno dobar zemljaš, tako da je ovo prilično izjednačen dvoboj, kada sagledamo sve faktore.

TENISKI TIP |15:30| Raonic - Mannarino

Miloš Raonić je na američkoj turneji upisao finale Mastera, ali i neočekivano ispadanje u 2. kolu US Opena od Vaseka Pospišila. U Rimu ga čeka dvoboj protiv uvijek neugodnog Adriena Mannarina, Francuza koji je 38. igrač svijeta. Osjetan favorit je Kanađanin rođen u Crnoj Gori, no ovdje bi Mannarino mogao pokriti neku od ponuđenih margina za hendikep.

NOGOMETNI TIP |16:30| Opatija – Cibalia

Opatijci su prvi put u klupskoj povijesti izborili ulazak u drugu ligu, ali ako je suditi prema njihovim rezultatima, dojam je kao da će im ona biti samo usputna postaja prije nego li krenu u pohod na elitni rang hrvatskog nogometa. Nakon tri odigrana kola momčad Zorana Bogolina je stopostotna, a ispred njih su samo Inter i Hrvatski Dragovoljac koji su odigrali jednu utakmicu više. Gosti iz Vinkovaca ne proživljavaju najsjajnije dane. Klub kojeg smo navikli gledati u prvoj HNL trenutno ima tek jedan osvojen bod od mogućih 12, a ukoliko nešto brzo ne promjene, mogli bi pasti na dno prvenstvene ljestvice. Opatijci u svojem sastavu imaju niz igrača s velikim prvoligaškim iskustvom kao što su Iveša, Bertoša, Zgrablić i Weitzer, a samim time jasno je da će oni i danas imati ulogu favorite. Očekujemo jako zanimljivu utakmicu.

NOGOMETNI TIP |19:00| Dynamo Kiev – Alkmaar

Kvalifikacije za Ligu prvaka su došle do trećeg pretkola u kojem Dynamo Kijev dočekuje Alkmaar. Ukrajincima će ovo biti prva euro-utakmica sezone, dok je Alkmaar u prošlom kolu eliminirao Plzen rezultatom 3:1. Na čelu Dynama od ove sezone je legenda najvećeg rivala Šahtara Rumunj Lucescu, koji im je već donio jedan trofej u Superkupu i to baš protiv svojih Rudara. Kladionice danas favoriziraju domaćine, a pobjednih susreta će u posljednjem krugu igrati protiv boljeg između Genta i Rapida.

NOGOMETNI TIP |20:00| PAOK – Benfica

Grčki PAOK na svojoj Toumbi dočekuje Benficu. Domaćini su prošle sezone senzacionalno ispali od Slovana u zadnjem kolu kvalifikacija za Europsku ligu, a ove sezone to žele ispraviti i probati se dokopati prvo Lige prvaka, a ako ne ide Europske lige. U prošlom kolu su eliminirali Bešiktaš, ali danas im stiže ipak ozbiljniji protivnik. Benfica je gotovo standardan član Lige prvaka, no ovo gostovanje će im biti sve osim lake utakmice. Pobjednika ovog dvoboja u zadnjem kolu dočekuje Krasnodar.

NOGOMETNI TIP |20:30| Gent – Rapid

Posljednja utakmica dana kvalifikacija za Ligu prvaka igra se u belgijskom Gentu između istoimenog domaćina i bečkog Rapida. Domaćinima će ovo biti prva europska utakmica, dok su Austrijanci u prošlom kolu izbacili Lokomotivu rezultatom 0:1. Gent je u sezonu ušao katastrofalno, u pet kola u prvenstvu su upisali tek jednu pobjedu i čak četiri poraza, s druge strane Rapid je u Bundesligi odigrao tek jedno kolo i dobio Admiru s čije klupe je odstupio Soldo. Kladionice danas favoriziraju domaćine, no s obzirom na formu treba biti oprezan…

TENISKI TIP |20:30| Wawrinka – Musetti

Stan The Man ovdje ne bi smio imati problema. Wawrinka je poznat po tome da igra sjajno na svim podlogama osim trave, a što se zemlje tiče, treba li reći išta osim toga da je osvojio Roland Garros pobjedom protiv Novaka Đokovića u finalu. Zagrijavanje za ovaj turnir Wawrinka je odrađivao u Pragu, dok je US Open preskočio i potpuno odmoran i spreman dočekuje dvoboj protiv 249. igrača svijeta, koji se do glavnog turnira probio kroz kvalifikacije.

NOGOMETNI TIP |21:00| Montpellier – Lyon

Zaostalu utakmicu prvog kola francuske Ligue 1 igraju Montpellier i Lyon. Domaćini su u preostalim utakmicama upisali po pobjedu i poraz, dok je Lyon upisao pobjedu i neriješeni. Međusobni susreti ove dvije ekipe u posljednje vrijeme su potpuno neizvjesni, a takav susret očekujemo i danas. Kladionice favoriziraju Lyon, no mi smo najbliži tipovanju da će obje ekipe zabiti gol.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Action Images)

 


Tagovi

najava danakladioničarski dankladionica

Ostale Vijesti