null
null

Najava dana: Play-off Lige prvaka i engleski Liga kup

Vrijeme Čitanja: 5min | uto. 22.09.20. | 07:56

Pogledajte što nas očekuje od sportskih događanja.

NOGOMETNI TIP |15:30| Ararat – Ararat-Armenia

Iako pozicija na tablici to trenutno ne govori, gosti su puno kvalitetnija momčad od Ararata. Armenia je jako loše startala u novu sezonu s dva remija i porazom, dok domaćin ima po pobjedu i poraz. Ipak, danas bi Armenia trebala upisati pobjedu. U prilog toj tezi ide posljednjih sedam utakmica u kojima je svaki put slavila Armenia, a nerijetko i sa hendikepom (četiri puta). Treba spomenuti kako je Ararat-Armenia ovaj slabiji početak zabilježila prvenstveno zbog europskih kvalifikacija gdje su stigli trenutno do trećeg pretkola Europske lige. Tamo će igrati protiv Celja.

TENISKI TIP |18:00| Medvedev – Humbert

Sjajni Daniil Medvedev neočekivano je lako ispao protiv pobjednika US Opena u polufinalu tog Grand Slama od Dominica Thiema, kasnijeg pobjednika. Ali Rus se već sada okrenuo novim izazovima i pripremi za Roland Garros koji počinje idućeg tjedna. Danas u Hamburgu na zemlji igra protiv Humberta i ovo bi mogao biti zanimljiv meč zbog prilagode na novu površinu u sezoni. Medvedev je favorit, ali i treba dodati kako je Francuz prošlog tjedna u Rimu dobio Fogninija i Andersona i namučio u tri seta Shapovalova.

NOGOMETNI TIP |19:00| Leyton Orient – Tottenham

Engleski Liga kup stigao je do šesnaestine finala, a to je faza u kojoj se u natjecanje uključuju i premijerligaški klubovi. Tottenham će prvi ispit imati kod Leyton Orienta, kluba koji se natječe u četvrtom razredu engleskog nogometa. Idealna je ovo prilika za Josea Mourinha da na teren pošalje kombiniranu momčad, no upravo se u takvim slučajevima događaju iznenađenja svojestvena kup natjecanju.

NOGOMETNI TIP |20:00| WBA – Brentford

U šesnaestini finala engleskog EFL kupa gledat ćemo prošlogodišnji derbi Championshipa između WBA i Brentforda. Bilićevi Baggiesi su nakon mukotrpne utrke uspjeli dohvatiti Premier ligu, dok Brentfordu ostaje da to pokuša ove sezone. Prošle sezone su odigrali dva međusobna susreta, prvi na ovom stadionu je završio neriješeno, dok je Brentford na svom slavio rezultatom 1:0. Danas također očekujemo izjednačeni susret jer bez obzira što je WBA postao Premierligaš mišljenja smo da za sad nije toliko ojačao sastav da bi bio izraziti favorit. Posebno ako pogledamo prošlo kolo ovog natjecanja u kojem je današnji gost izbacio Southampton.

NOGOMETNI TIP |20:00| Newport - Watford

Novopečeni drugoligaš ulazi kao favorit u ovaj susret, iako je poprilično desetkovan što se kadrovskih rješenja tiče. Mnogi igrači su na izlaznim vratima, glavom su već na drugoj destinaciji, a nekolicina njih je i ozlijeđena. To su redom sve bitni igrači poput Deulofeua, Capouea, Hughesa, Janmaata, Successa i Welbecka. Ipak, „Stršljenovi“ su favoriti u ovom dvoboju šesnaestine finala Liga kupu, sve osim prolaza bilo bi iznenađenje.

NOGOMETNI TIP |20:30| West Ham – Hull

Još jedan dvoboj Liga kupa ovaj puta nam donosi okršaj premijerligaša West Hama i Hulla, koji je donedavno također bio u eliti, ali je sada skliznuo čak do League One, što predstavlja tek treći razred engleskog klupskog nogometa. No, ako ništa drugo, barem im ide odlično u drugoligaškom društvu jer su na čelnom mjestu s maksimalnim učinkom nakon dva odigrana kola. Dijametralno je suprotan učinak Čekičara, koji su s porazima od Newcastlea i Arsenala otvorili Premiership, dok su, ipak, upisali i jednu pobjedu. Bilo je to u dvoboju protiv Charltona, u prethodnoj rundi Liga kupa.

NOGOMETNI TIP |21:00| Krasnodar – PAOK

Na rasporedu je paly-off ili posljednje kolo kvalifikacija za Ligu prvaka. U prvoj utakmici Krasnodar dočekuje PAOK. Rusima će ovo biti prva euro-utakmica sezone, dok je PAOK u prošlom kolu eliminirao Benficu rezultatom 2:1. U ovom kolu je malo drugačija situacija od prethodnih jer je za ulazak u skupine igra na dvije utakmice. S toga rezultat iz prve se da popraviti, što nije bio slučaj do sad. Krasnodar je loše ušao u prvenstvo Rusije, no posljednja dva rezultata im daju na pravo da se podižu u formi te bi večeras trebali biti na nivou. PAOK je prije par dana kiksao u prvenstvu odigravši 1:1 s Atromitosom, no glave igrača su zasigurno bile u današnjoj utakmici. Kladionice Ruse stavljaju u ulogu favorita, međutim oni će to morati pokazati na terenu. 

NOGOMETNI TIP |21:00| Maccabi Tel Aviv – RB Salzburg

Maccabi u prvoj utakmici play-offa dočekuje Salzburg. Izraelci su prošle sezone dominirali domaćim prvenstvom doživjevši tek jedan poraz i to u zadnjem kolu, a uz to su osvojili i Kup. Salzburg već neko vrijeme nema konkurenciju u Austrji, iako je prošle sezone do prekida LASK opasno prijetio, ali su se poslije oduzimanja bodova zbog kazne ne poštivanja pravila treninga zbog korone jednostavno raspali. Maccabi je već odigrao tri utakmice kvalifikacija, izbacili su redom Riga, Suduvu i na koncu Dynamo Brest, dok Austrijanci tek danas igraju prvi susret. Kladionice debelo favoriziraju goste, no domaćin neće tek tako prodati kožu.

NOGOMETNI TIP |21:00| Slavia Prag - Midtjylland

Slavia Prag je prošle sezone imala jako dobrih partija u Ligi prvaka i bili su blizu senzacionalnog prolaska skupina, iako to tablica ne sugerira. Međutim, visili su Barcelona, Inter, kao i Dortmund, što dokazuje kvalitetu ove ekipe. Međutim, Česi zasigurno nemaju lak zadatak u ovom kolu jer im je ždrijeb namijenio Midtjylland, koji je svoju snagu dokazao u prošlom kolu kad su pomeli Young Boyse rezultatom 3:0. Kladionice danas favoriziraju domaćine, a mi očekujemo efikasan susret, a i lagano navijamo za Slaviju zbog našeg Petra Muse.

NOGOMETNI TIP |21:15| Luton – Manchester United

Crveni vragovi nisu najbolje startali u prvenstvenu sezonu. Kod kuće su poraženi od Crystal Palacea s 3:1, a priliku za popravni imaju u 1/16 finala Liga kupa kod Lutona. Na prvi pogled, izabranici Ole Gunnara Solskjaera su izraziti favoriti, ali Luton je vrlo čvrst drugoligaš i jedan od samo tri kluba koji nakon dva kola Championshipa imaju maksimalan učinak od šest bodova. To bi moralo biti sasvim dovoljno upozorenje za Manchester United, koji si ni pod koju cijenu ne smije dozvoliti ispadanje u današnjem susretu.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Action Images)

 


Tagovi

najava danakladioničarski dankladionica

Ostale Vijesti