Najava dana: Nastavlja se HNL, a tu su i polufinala US Opena i NBA lige

Vrijeme Čitanja: 4min | pet. 11.09.20. | 07:49

Pogledajte što nas očekuje.

NOGOMETNI TIP 19:00 Sonderjyske – Midtjylland

Sonderjyske na otvaranju danske Superlige dočekuje aktualne prvake Midtjylland. Domaćin se prošle sezone u zadnji trenutak spasio od ispadanja, a već na početku ove mu dolazi najteži mogući protivnik. U međusobnim utakmicama Midtjylland ima tri pobjede zaredom, a kako je danas veliki favorit očekuje se i četvrta. No, Sonderjyske je u prošlosti na svom terenu znao otkinuti koji bod favoritima. Međutim, mi ćemo tipovati na dvojku.

NOGOMETNI TIP 20:00 Slaven Belupo – Šibenik

Slaven Belupo dočekuje novog prvoligaša Šibenik, koji je startao s tri poraza u sezonu. Međutim, ni Slaven ne blista, upisali su tek dva boda, ali ih bod s Poljuda možda pokrene. Kladionice debelo favoriziraju domaći sastav, a i mi smo mišljenja da su bliže bodovima. No, tre

NOGOMETNI TIP 20:00 Ferencvaros – Paks

Utakmica koja nam je najzanimljivija jer su domaćini slijedeći protivnik Dinama u Europi. Iako je na rasporedu 4. kolo, Ferencvaros je odigrao tek dvije utakmice u kojima su upisali četiri boda. Paks je s druge strane s tek jednim bodom na predzadnjem mjestu, a tamo će vjerojatno ostati i nakon današnjeg kola ako zadnji Honved ne dođe do bodova. Međutim, kad se pogledaju međusobne utakmice nije Ferencvaros baš uvjerljiv, no danas je ipak neka druga priča…

NOGOMETNI TIP 20:00 Sarajevo – Borac Banja Luka

Dvoboj kluba iz dva najveća grada države, dva glavna grada dva entiteta, prvaka i možda glavnog konkurenta da mu taj naslov oduzme te, u krajnjoj liniji, prvog i treće kluba trenutno na ljestvici koje dijeli svega jedan bod. Istinabog, Borac ima utakmicu više, zato i jest prvi unatoč već dva poraza u pet kola, no i Sarajevo je imalo relativnih kikseva. Samo bod u gostima kod Mladosti iz Kaknja spada u red takvih.

NOGOMETNI TIP 20:45 Watford – Middlesbrough

Vraća se jedno od najtežih klupskih natjecanja na svijetu, engleski Championship. Watford je prošlu sezonu bio među elitom i zasigurno se žele čim prije vratiti, no to nikako nije lagan zadatak. U prvom kolu dočekuju Middlesbrough, koji je prošlu sezonu završio na 17. mjestu. Hornetse će u pokušaju povratka u Premier ligu predvoditi naš Stipe Perica, koji je nedavno pristupio klubu sa Vicarage Roada. Kladionice danas favoriziraju domaćine, no ponavljamo Championship je rudarenje i svaki bod se teško osvaja.

NOGOMETNI TIP 21:00 Bordeaux – Lyon

U Francuskoj je na rasporedu treće kolo Ligue 1 u kojem Bordeaux dočekuje Lyon. Domaćini su u prvenstvo startali s pobjedom i neriješenim, dok je Lyon zbog Lige prvaka odigrao tek jedan susret u kojem je slavio protiv Dijona 4:1. U međusobnim susretima Lyon je u posljednje vrijeme nešto uspješniji, no  zanimljivo je da smo na osam posljednjih utakmica vidjeli tip oba daju gol pa bi u tom smjeru trebalo tražiti i današnju okladu.

TENISKI TIP 22:00 Carreno-Busta – Zverev

Prvo polufinale ovog veoma ''krnjeg'' US Opena, koji je diskvalifikacijom Novaka Đokovića upravo protiv jednog polufinalista iz ovog para postao još siromašniji. U četvrtfinalu je Carreno-Busra svladao još jednog bivšeg izgrednika s teniskih terena, 12. nositelja Denisa Šapovalova. Alex Zverev je, nažalost znamo kako došao u polufinale. Dva tenisača u dva dopsadašnja meča imaju 1:1, oba su odigrana 2018.

TENISKI TIP 22:00 Medvedev – Thiem

Vrlo atraktivan polufinalni par i dvoboj prvog favorita uoči turnira nakon Novaka Đokovića i prošlogodišnjeg finalista. Rus je do poluzavršnice doplivao savršenom, bez izgubljenog seta. Čak i protiv svog veoma neugodnog sunarodnjaka Rubljeva. Thiem je jedini set izgubio od Marina Čilića, a ova dva tenisača do sad su igrali tri puta. Austrijanac vodi s 2:1, no zadnji meč je otišao na stranu Medvedeva.

KOŠARKAŠKI TIP 00:30 Los Angeles Clippers – Denver Nuggets

U tvrdoj utakmici Clippersi su poveli s 3:1 i došli pred vrata finala Zapadne konferencije. Ivica Zubac pokazuje da je jako pouzdan obrambeni centar i u ovoj seriji, a Nikola Jokić je i u ovoj utakmici ostao ispod 50 posto šuta iz igre. Paul George je opet napadački odigrao ispod razine koja se od njega očekuje, no obrambeni je propisno namučio Jamala Murraya. Denver danas mora pobijediti ako misli održati nadu za prolaz.

KOŠARKAŠKI TIP 03:00 Toronto Raptors – Boston Celtics

Na žalost navijača Celticsa, košarkaši Brada Stevensa ostavili su dojam da su se sami doveli u nevolje. Vodili su s 2:0 i 3:2 u seriji, dvije od tri dobivene utakmice pobijedili su s uvjerljivom razlikom, dok su sve pobjede Raptorsa bile ''na nož''. Kemba Walker je zakazao u prošloj utakmici, Kyle Lowry bio jako raspoložen i tu smo gdje jesmo, na majstorici. Sve je otvoreno.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: USA TODAY Sports)

 


Tagovi

najava danakladionica

Ostale Vijesti