Moguća promjena u sastavu za utakmicu života – standardni prvotimac seli na klupu

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 14.07.18. | 19:17

Ozljede uzimaju danak, a Dalić se ne želi kockati.

Dobre vijesti stižu iz hrvatskog tabora, manje od 24 sata prije početka utakmice života za sve hrvatske reprezentativce.

OKLADI SE Hrvatska - Francuska

Nakon jučerašnjeg treninga kojeg su propustili Danijel Subašić, Šime Vrsaljko, Ivan Strinić, Ivan Perišić i Dejan Lovren, danas su se na treningu pojavili svi igrači.

Izbornik Zlatko Dalić rekao je kako je odmor sada najbitniji.

„Mi više nemamo zašto trenirati. Potrebniji su nam odmor i relaksacija. Imamo sitnih problema, ali se nadam da ćemo to riješiti. Nisam zabrinut jer imamo dobru klupu i igrače koji jedva čekaju nastupiti", rekao je Dalić.

ANTE REBIĆ ZABIJA GOL I HRVATSKA POBJEĐUJE (tečaj 21,00)

S druge strane, manje probleme i dalje imaju Ivan Perišić s bedrenim mišićem te Ivan Strinić koji ima jedan hematom na nozi.

Upravo bi Ivan Strinić, prenose Sportske novosti, mogao preseliti na klupu u odlučujućoj utakmici za naslov svjetskog prvaka.

Nekadašnji lijevi bočni Hajduka, a sada Milana, odigrao je pet utakmica na ovom Mundijalu, ali na svim utakmicama ga je izbornik Dalić mijenjao zbog umora ili ozljede, a kako bi sačuvao veći manevarski prostor sa zamjenama, od prve minute mogao bi startati Josip Pivarić.

Pivarić je skupio četiri nastupa u Rusiji, točnije 201 minutu, a izbornik će konačnu odluku vjerojatno donijeti pred utakmicu.

AUTOGOL NA UTAKMICI HRVATSKA - FRANCUSKA (tečaj 8,00)

(Foto: Reuters)


Tagovi

Josip PivarićIvan StrinićZlatko DalićHNSSvjetsko prvenstvo u nogometuRusija 2018

Ostale Vijesti