Medvjedi se porazom oprostili od Ledene: Dali smo sve od sebe

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 06.02.17. | 10:40

Hokejaši Medveščaka upisali su jučer poraz u svojoj posljednjoj KHL utakmici na domaćem ledu.

'Medvjedi' su u oproštaju od domaćih navijača u Ledenoj dvorani Doma sportova izgubili od Vitjaza iz Podolska s 5:3. Gosti su nakon prve dionice poveli 2:0, uspio se zagrebački sastav vratiti u drugoj trećini, stigao je do 2:2, pa i 3:3, ali to je bilo sve. Ruska je momčad do kraja zabila dva gola za pobjedu.

Bila je ovo jako dobra utakmica. Mi smo imali dvojicu braniča i napadače koji su igrali na poziciji obrane te igrače koji su bili na ledu puno više nego inače. Jako sam zadovoljan s trudom i žarom s kojim su dečki igrali. Nisu željeli razočarati navijače, pogotovo igrači koji su rođeni ovdje ili su tu već duže vrijeme“, rekao je susreta glavni trener Medvjeda, Connor Cameron, prenose službene stranice Medveščaka.

Matija Miličić je asistirao za prvi pogodak zagrebačkih 'oklopnika'.

Super je osjećaj sudjelovati u pogotku u KHL-u. Ostavio sam pak Girouxu iza leđa i on je pucao. Imao sam i u ostalim utakmicama prilike, ali nećemo biti pohlepni. Sretan sam. Kada shvatiš da nemaš ništa drugo nego boriti se i dati sve od sebe, onda to ispadne ovako, dobro i borbeno.“

Medveščak je zahvaljujući kapetanu Mikeu Glumcu došao do prvog izjednačenja.

Malo nas je klizalo i umor nas je na kraju svladao. Žao nam je što smo izgubili, imali smo 3:3 u jednome trenutku. Ali, svi su ostavili sve na ledu i ponosan sam što sam im kapetan. Sve što smo željeli je izaći i boriti se. Zahvaljujem navijačima na svoj potpori i nadam se da su vidjeli da smo dali sve od sebe“, istaknuo je Glumac.

Do kraja više nisu uspjeli tresti mrežu protivnika.

Umor na kraju počinje utjecati na igru i to se ne može izbjeći. Iskreno smo zadovoljni rezultatom, iako naravno nikome nije drago gubiti, ali ponosni smo jedni na druge kako smo ovo odigrali“, kazao je Tom Zanoški, koji je pohvalio atmosferu u Ledenoj dvorani.

Nije bilo lagano, ali drago nam je da smo danas imali ovakve navijače. Nije tajna da nas je malo u svlačionici, ali ovo nam je puno značilo. Znamo da se nećemo predati i ćemo dati sve od sebe i nadam se da su navijači to i vidjeli“.

'Medvjedima' do kraja KHL sezone preostaje odigrati još dvije utakmice, u Bratislavi protiv Slovana 14. i 15. veljače, a to će vjerojatno biti i oproštaj zagrebačkih 'oklopnika' od ovog natjecanja.

(Foto: Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

 


Tagovi

KHLMedveščakVitjazHokej na leduHokej

Ostale Vijesti