Action Images
Action Images

Konjuh i Gojo zaustavljeni na posljednjoj prepreci pred Australian Open

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 13.01.21. | 13:28

Preostalih dvoje hrvatskih tenisača danas su zaključili svoj nastup na kvalifikacijskim turnirima za prvi Grand Slam sezone.

Jana Fett jučer je ispala s kvalifikacijskog turnira za Australian Open, a danas su joj se priključili Ana Konjuh i Borna Gojo. Borna je u Dohi poražen od Henrija Laaksonena nakon velike borbe u tri seta 6:7(4), 6:4, 7:6(7), a Ana je na kvalifikacijskom turniru u Dubaiju morala stisnuti ruku iskusnoj Sari Errani koja je slavila 3:6, 6:2, 6:4.

I Ana i Borna imali su prednost prvog seta, međutim nisu imali dovoljno koncentracije za obaviti posao do kraja. Gojo je uvodni set dobio u tie-breaku, a u drugom se držao dobro sve do svojeg posljednjeg servis gema. Poslije 15:0 u uvodnom poenu gema, Švicarac je nanizao četiri uzastopna te uzeo drugi set. Gojo je u trećem servirao za meč pri rezultatu 5:4, međutim nije uspio izboriti nijednu meč loptu, Šivcarac je iskoristio svoju prvu break priliku i poravnao na 5:5, odveo meč u tie-break i na koncu slavio.

Konjuh je izgledala dobro u prvom setu i dijelu drugog, međutim poslije izgubljenog servisa za 1:3, Errani je preuzela konce igre i zaključila drugu dionicu meča s uvjerljivih 6:2. U trećem je samo nastavila mljeti Dubrovkinju i ekspresno otišla na 4:0. Ana je pokazala karakter i vratila se do 4:4, međutim talijanska veteranka s dva uzastopna dobivena gema završila je priču.


Tagovi

Ana KonjuhBorna GojoAustralian Open

Ostale Vijesti