Germania
Germania

Klubovi doniraju: Pilj pobijedio Zeleniku u napetom križić-kružić dvoboju za donaciju Germanije Udruzi 'Spas'

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 09.01.24. | 09:30

Atraktivna humanitarna akcija Germanije stigla je do svoga vrhunca, a za kraj stižu - nogometaši Varaždina

Germania je pokrenula još jednu humanitarnu akciju. Ovoga puta u njoj sudjeluju četiri prvoligaška kluba, a među njima su Gorica, Varaždin, Istra i KK Split. Gorica je bila prva na redu, a njihovi su igrači igrali kviz, o čemu opširnije pročitajte OVDJE.

Nakon Gorice uslijedila je Istra 1961, a kako je to prošlo možete pročitati OVDJE. A kviz koji je organizirala Germania košarkašima Splita bio je jako atraktivan, budući da se radilo o – zakucavanjima, o čemu više možete pročitati OVDJE.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Za kraj nam je ostao četvrti sudionik - NK Varaždin. Njihovi su se nogometaši zabavili u gađanju grede i nogometnom križić-kružiću, a snage su odmjerili Luka Škaričić, Igor Postonjski, Oliver Zelenika, Marin Pilj.

"Bravo Zeks", čulo se kada je golman Zelenika nanizao grede bolje nego li njegovi suigrači. Nasmijalo je Varaždince dobro i što je njihov kapetan Postonjski promašio baš svaki put. Nešto je bolj bio Marin Pilj koji je na kraju zajedno sa Zelenikom išao u konačni okršaj - nogometni križić-kružić.

Pravila su bila ovakva: da bi označili polje morali su pogoditi koji klub povezuje igrače koji se sijeku u polju križić-kružića. Prvi je na redu bio Pilj koji je pogodio poveznicu Perišića i Alexisa Sancheza - Inter. Kružić je postavio uspješno i Zelenika, no to što se nekadašnji igrač Osijeka uspio 'izboriti' da igra prvi donijelo mu je i konačnu pobjedu.

Video Germania kviza u kojemu su sudjelovali nogometaši Varaždina pogledajte OVDJE.

Marin donaciju Germanije od 2.000 eura poslao na adresu Udruge za zaštitu životinja 'Spas'.

Vas pozivamo da i dalje pratite Germanijak na kojemu ćemo vas, osim o najbitnijim aktualnostima iz svijeta sporta, uvijek redovito obavještavati o novim humanitarnim akcijama koje Germania priprema. Iako je ova akcija završena, s rukometnim Eurom kreće i 'Rukometni humanitarni listić'.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

NK VaraždinKlubovi donirajugermaniaSponzorira Germania Sport Kladionicahumanitarna akcija

Ostale Vijesti