Kako zaraditi prvi 'milion'? Odigraj na Rijeku (1.65), Orlando (1.65) i Lyon (2.25)!

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 14.04.24. | 10:22

Zanimljiva nedjelja u Germaniji.

Germania je svoje igrale danas odlučila počastiti s tri vrlo dobra tečaja (najveća u cijeloj državi), na pobjede dva nogometna kluba i jednog NBA kluba. Sretno svima koji se kladite!

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Lyon - Brest (20.45), JDINICA 2.45

Lyon, kojem je u trenucima prijetilo ispadanje iz lige, nalazi se u sjajnoj formi. U posljednja četiri kola osvojio je 10 bodova te je sada 10., a više mu nije nedohvatljiv ni plasman u Europu. No, danas im u goste stiže drugi Brest. Brest ima 10 bodova manje od PSG-a te jedan više od Monaca i četiri od Lillea. Brest želi ostvariti svoj povijesni plasman u Ligu prvaka i svaki bod mu je bitan. No, na krilima dobre forme Lavova, domaćeg terena i bolje tradicije, itekako se isplati odigrati 'jedinicu', posebno s ovako visokim tečajem.

Istra 1961 - Rijeka (19.00), DVOJKA 1.65

Dinamo je jučerašnjom pobjedom u Gorici Rijeci došao na -2 i ako Rijeka danas ne slavi u Derbyju della Učka, ostavit će Plavima priliku da u srijedu, 17. travnja, skoči na vrh ljestvice. No, o tom, potom. Rijeka ovaj susret dolazi kao priličan favorit. Em je u fantastičnoj formi, em je u 13 proljetnih utakmica upisala 12 pobjeda i poraz (golom iz jedanaesterca od Dinama u sudačkoj nadonkadi), em je u zadnjih 11 utakmica prilila samo jedan gol (iz jedanaesterca od Dinama u sudačkoj nadoknadi). Sopićeva družina djeluje nezaustavljivo, Istra nema imperativ pobjede, no Paolo Tramezzani sigurno ima motiv zapapriti borbu za naslovom.

Orlando Magic - Milwaukee Bucks (19.00), JEDINICA 1.65

Iznimno bitna utakmica za obje momčadi. Orlando Magic s pobjedom ima velike šanse za osiguranjem doigravanja, a Bucksi su s pobjedom sigurni drugi pred početak doigravanja. Karakteristično za obje momčadi jest da se nalaze u lošim formamama. Naizgled odličnu situaciju kompromitirali su serijom poraza u travnju i sada moraju spašavati 'živu glavu' ne bi li dosegnuli svoje ciljeve. Zanimljivo, u zadnjih 17 međusobnih dvoboja Bucksi su slavili u 16, no posljednji dvoboj u Orlandu završio je pobjedom Maica 112-97.


Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.


Tagovi

Najveći tečajeviGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti