Germania
Germania

Jasikevičius želi slaviti u debiju (1.85), u Gorici se traži pobjeda (2.15) kao nedavno karta za Priju

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 15.12.23. | 11:22

Nigdje nećete naći veće tečajeve.

Petak je dan za... najveće tečajeve u Germaniji! Iako, kad bolje razmislimo, svaki dan je dan za najveće tečajeve u Germaniji. No, dobro, sve je to sada manje bitno, najvažnije od svega je da je Germania i danas svojim vjernim igračima spremila nekoliko sjajnih tečajeva koji se naprosto ne smiju propustiti.

Nećemo duljiti, u ponudi su utakmice iz Bundeslige, HNL-a i Eurolige. Dakle, sve ono najbolje!

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

HNK Gorica – Varaždin (17.00) JEDINICA, 2.15

Gorica i Varaždin otvorili su natjecateljsku 2023. 0-0 remijem u Velikoj Gorici, a zatvorit će je prvom utakmicom posljednjeg jesenskog kola u Velikoj Gorici. Domaćini dvoboj dočekuju s četvrte pozicije i devet bodova više od osmog Vraždina. Prvi dvoboj sezone završio je 1-1, a drugi u Varaždinu 1-0 pobjedom domaćina. To je ujedno bila i posljednja pobjeda Vraždinaca u HNL-u, a Goričani će im se danas sigurno htjeti 'osvetiti'.

M'Gladbach – Werder (20.30) JEDINICA, 2.10

Obje momčadi su u lošoj formi, s tim da je Werderova ipak lošija. Iako, u posljednjoj utakmici je današnji gost na domaćem terenu bio bolji od Augsburga s 2-0, dok je Nenad Bjelica sa svojim Unionu M'Gladbachu nanio 3-1 poraz. Inače, u posljednja tri međusobna okršaja vidjeli smo sva tri ishoda, ali i čak 16 golova, što je u prosjeku više od pet po utakmici. Nadamo se tome i danas, s tim da ipak ganjamo jedinicu više nego išta drugo. Ipak je Germania dobro 'počastila'.

Fenerbahce – Monaco (18.45) JEDINICA, 1.85

Na prvu, rekli bismo da pobjeda Fenera ne bi trebala doći u pitanje, ali turska momčad je vezala čak četiri poraza zbog čega se dogodila i promjena na klupi. Danas će tako protiv Monaca debitirati Jasikevičius, a nema potrebe isticati koliko bi mu značila pobjeda. Ali, što reći o Monacu, a da to svi ne znaju? Ako Mike James bude imao svoj dan, moglo bi tu biti svega, ali svejedno vjerujemo da će turska momčad ipak nekako pronaći način da dođu do pobjede.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+


Tagovi

Najveći tečajevipogodi najveći tečajgermaniaGermania Sport kladionicakladioničarski dankladionice

Ostale Vijesti