Germania
Germania

Ivan se vraća, iako i dalje traži udvarača, Dortmund ide po tri boda, ali neće im ih donijeti roda

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 20.01.24. | 11:21

Nigdje nećete naći veće tečajeve.

Subota je, termometar u hrvatskoj metropoli pokazuje da je vani ispod ništice, a to znači da ćemo jedini izlaz iz svojih stanova i kuća imati kako bismo kupili štogod za ručak, ali i kako bismo skoknuli do Germanije! Kojim redom, nismo još odlučili, ali to su dvije stvari koje se danas moraju obaviti.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

St.Pauli – Kaiserslauten (13.00) JEDINICA, 1.55

Na SK1, s početkom u 13 sati, gledat će se ogled dva kultna njemačka kluba. Koji sada plivaju drugoligaškim vodama. Neki bolje, neki lošije. St. Pauli je hit sezone, trenuto su drugi, a Kiel ima samo dva boda više od njih. Ali i utakmicu više. Dakle, s pobjedom se St.Pauli vraća na vrh. Kaiserslauten? Oni su 15., taman iznad crvene (odnosno narančaste) zone. Danas nemaju ulogu favorita, a jasno je i zašto. Germania nudi sjajan tečaj na jedinicu, mi ćemo to svakako iskoristiti!

Köln – Dortmund (15.30) DVOJKA, 1.90

BVB je trenutno peta momčad Bundeslige, a domaćin je pretposljedni. I to je sve što trebate znati o ovom ogledu. Vremeski uvjeti bit će teški, moglo bi biti i snijega, no Timu Schultza puno više od vremena brine izostanak Waldschmidta, Utha i Selkea. Terzić ima više problema s ozljedama, sigurno su ‘out’ Adeyemi, Haller, Nmecha i Bansebaini, a pod velikim su upitnikom sada i nastupi Reusa te Hummelsa. No, svakako se očekuje pobjeda gostiju, sve drugo bilo bi iznenađenje.

Brentford – N.Forest (18.30) JEDINICA, 1.85

Gledamo li posljednjih pet ligaških utakmica, onda Brentford ima najlošiju formu u konkurenciji 20. premierligaških klubova budući da je u tom periodu nanizao isto toliko poraza. Sada se nalazi na 16. mjestu s tri boda više od Lutona koji je u crvenoj zoni. A u goste mu dolazi Nottingham Forest koji ima bod više od Brentforda i točno je jednu poziciju ispred. No Šumari imaju i dvije pobjede u nizu stoga nas očekuje tvrda utakmica s malo golova. I još jedna stvar – vraća se Ivan Toney. Iako traži udvarače po medijima (čitaj: želi u veći klub), on je i dalje u Brentfordu, odslužio je suspenziju te će predstavljati veliku opasnost po gol Šumara!

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+



Tagovi

Germania daje najveće tečajeveNajveći tečajevigermaniaGermania SportGermania Sport kladionica

Ostale Vijesti