HUMANITARNI LISTIĆ Žuvi odigrao dobitni listić i zaradio donaciju za Maestral, a mi smo iznos udvostručili

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 04.08.17. | 09:14

Nikada nismo imali ovakav listić pa smo Žuvija odlučili dodatno nagraditi.

Od kada smo, prije četiri i pol mjeseca, pokrenuli našu akciju Humanitarni listić u podne, nismo imali slučaj poput jučerašnjeg. Imali smo raznih ideja naših gostiju, gađanja realnijih i nerealnijih tečajeva kako bi se podigao potencijalni dobitak, ali nikada nismo imali listić koji je odigran potpuno 'ziheraški'.

„Nisam htio nabijati tečaj jer bih jako volio donirati neku svotu pa makar ona bila i ovako sitna“, rekao nam je jučer splitski reper Žuvi kada smo ga pitali je li to – to nakon što je 'složio' listić s ukupnim tečajem 1,51.

Pokušali smo ga malo nagovoriti, da makne neki 'iks' s jedan od tri dvoznaka na koja je igrao, ali on nam je samo odgovorio:

„Ako pravila nalažu da maknem, onda makni, ali volija bi da ovako ostane jer onda su 70% šanse da ću dobit.“

A kako mi nemamo ništa protiv i ovakvog listića, onda smo ga ostavili takvim što se pokazalo dobrim. Jer, možda bi maknuli 'x' s utakmice Fenerbahče – Sturm te bi listić automatski postao nedobitan jer je utakmica završila rezultatom 1:1.

Ovako je Žuvi osvojio 606 kuna za Dom za djecu Maestral iz Splita, ali to, kako bi rekli u popularnim reklamama, nije sve. Naime, Germania Sport kladionica je, zbog velike Žuvijeve želje za donacijom i velikog dana hrvatskog nogometa, odlučila udvostručiti dobitak. Tako će Maestral umjesto 606 kuna, dobiti donaciju vrijednu 1.212 kuna!

Žuvi se priključio našoj listi dobitnika - do sada su dobitnici bili Ćiro Blažević, Ivan Vukušić, Ivica Vrdoljak, Marijo Možnik, Veselin Đuho, Josip Barišić, Etto, Maida Arslanagić, Ivan Šimac, Emil Nikolić, Pavo Marković, Toni Živković i Hrvoje Herceg, a u njihovo ime ukupno smo donirali 32.081 kunu.

Podsjetimo, svakoga dana u podne na stranicama Germanijaka objavljujemo listić kojeg ispunjava naš gost, poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti. Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz kladioničarske ponude Germania sport, a na nama je sve ostalo.

U njihovo ime Germania Sport će svakog dana donirati 400 kuna po listiću, a sav potencijalni dobitak ide u dobrotvorne svrhe, i to na ime organizacije po izboru našeg gosta.


Tagovi

humanitarni listićlistić u podnebet analiza

Ostale Vijesti