Humanitarni listić u podne: Ivan Lovrić tipuje za Centar Slava Raškaj

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 25.06.17. | 11:26

Naš današnji "humanitarac" je Ivan Lovrić, nogometaš mađarskog Honveda.

Gost našeg današnjeg „humanitarca“ je nogometaš Honveda Ivan Lovrić, 31-godišnji Splićanin igrao je u karijeri za nekoliko niželigaša, a 2007. godine iz Kaštel Gomilice otišao je u Mađarsku gdje je napravio nogometno ime. Igrao je za čak tri mađarska kluba, a u susjednoj zemlji je već deset godina uz kratkotrajno igranje u Singapuru.

On je na svom Humanitarnom tiketu odigrao dva nogometa, tenis i dva vaterpola.

„Ne pratim inače tenis, ali Marin Čilić igra u odličnoj formi, znam da je jako dobar u Queensu i da je već dvaput na tom turniru slavio protiv Feliciana Lopeza pa ću odigrati na njega,“ rekao je pa stavio pobjedu na Čilića protiv Lopeza.

„Gledao sam baš jučer vaterpolo, u Mađarskoj je taj sport jako popularan. Šteta što smo onako izgubili, malo je falilo da mi danas budemo u finalu. Vidim i da je SAD bio u igri do raspucavanja pa će i oni biti psihički potrošeni. Stoga prednost našima,“ rekao je za ogled Hrvatske i SAD-a u vaterpolskoj svjetskoj ligi pa dodao još jedan vaterpolo na tiket.

„Svaka čast Talijanima, ali Srbi će to osvojiti, najjači su,“ prognozirao je susret Italije i Srbije.

I za kraj je ostavio dva para iz svog sporta – nogometa.

„Na Kupu konfederacija dat ću prednost favoritima, mislim da će Njemačka i Čile pobijediti danas,“ rekao je i odigrao jedinice na susrete Njemačka – Kamerun i Čile – Australija.

Na tih pet parova ukupan tečaj je 5,68 pa će na uloženih 400 kuna, koje daje Germania Sport kladionica, dobitak biti 2.272 kuna. Njega je Lovrić namijenio Centru za odgoj i obrazovanje „Slava Raškaj“ Zagreb, koji se bavi se pružanjem usluga djeci oštećena sluha, djeci uredna sluha s poremećajem govorno-jezične komunikacije, djeci s komunikacijskim teškoćama iz spektra autizma i pervazivnog razvojnog poremećaja te djeci s višestrukim teškoćama, od rođenja do 30. godine života.

Podsjetimo, svakoga dana u podne na stranicama Germanijaka objavljujemo listić kojeg ispunjava naš gost, poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti. Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz kladioničarske ponude Germania sport, a na nama je sve ostalo.

U njihovo ime Germania Sport će svakog dana donirati 400 kuna po listiću, a sav potencijalni dobitak ide u dobrotvorne svrhe, i to na ime organizacije po izboru našeg gosta.

Do sada su dobitnici bili Ćiro Blažević, Ivan Vukušić, Ivica Vrdoljak, Marijo Možnik, Veselin Đuho, Josip Barišić, Etto i Maida Arslanagić, a u njihovo ime ukupno smo donirali 17.674 kune..

*** Tečajevi na listiću su bili aktualni u vrijeme ispunjavanja istog i skloni su promjenama. Aktualne tečajeve možete pronaći OVDJE ***

(Grafika: Vedran Duhaček)


Tagovi

Ivan LovrićHonvedhumanitarni listić

Ostale Vijesti