Humanitarni listić u podne: Emil Nikolić tipuje za Dom Maslina

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 17.07.17. | 12:00

Kreće Svjetsko prvenstvo u vaterpolu pa je i naš listić posvećen tome.

Glazbenik Luka Benčić nije uspio jučer doći do dobitka u našoj rubrici Humanitarni listić u podne. On je ostvario polovičan učinak, a 'zeznuli' su ga Osijek i mađarski Videoton koji nisu uspjeli doći do pobjeda na otvaranjima hrvatskog i mađarskog prvenstva.

Kako danas počinje Svjetsko prvenstvo u vaterpolu, tako smo za našeg gosta odabrali jednog vaterpolskog stručnjaka. I to ne bilo kojeg. Današnji listić sastavio je jedan od najtrofejnijih hrvatskih trenera, Emil Nikolić.

On je s dubrovačkim Jugom, uz nekoliko domaćih trofeja, osvojio i naslov prvaka Europe 2001., a kao stručni savjetnik tim se naslovom okitio i 2009. s Primorcem iz Kotora. Trenirao je i zagrebačke klubove Mladost i Medveščak, talijanski Camogli i malteški San Giljan, a vodio je i juniorsku reprezentaciju Hrvatske kao i našu selekciju za Mediteranske igre 2005. godine.

„Trenutno sam na Korčuli gdje vodim KPK. Osim seniorske momčadi, zadužen sam i za koordinaciju cjelokupne vaterpolske struke u klubu. Želja nam da KPK raste, a uvjeti na Korčuli su sjajni“, rekao nam je Nikolić koji se rado odazvao našoj akciji.

„To je sjajna ideja. Preko sporta pomoći onima kojima je najpotrebnije.“

Što se današnje ponude tiče, kako kreće Svjetsko prvenstvo u vaterpolu, nismo se ni udaljavali od Nikolićevog sporta. Krenuli smo, naravno, s utakmicom Hrvatska – SAD koja se nalazi i u super ponudi Germania Sport kladionice.

„Očekujem da upišemo pobjedu. Amerika trenutno nema previše jaku reprezentaciju.“

Sigurnu pobjedu Nikolić očekuje i od Rusije protiv Japana.

„Na toj utakmici ne bi trebalo biti nikakvih problema za Ruse.“

Nešto napetija bi trebala biti utakmica Grčka – Španjolska.

„Ovo je pravo derbi dana. Obje su reprezentacije dobre, ali tipujem na Grke.“

I za kraj, utakmica Mađarska – Australija.

„Mađarska će sigurno pobijediti, a vjerujem da će to biti i sigurna pobjeda s najmanje 5 golova razlike. Australci su došli oslabljeni na SP, a Mađari idu na medalju.“

Ova četiri para nose ukupan tečaj 4,92 što znači da je potencijalni dobitak 1.968 kuna. Njega je Nikolić namijenio Domu za djecu i mlađe punoljetne Maslina iz Dubrovnika.

Podsjetimo, svakoga dana u podne na stranicama Germanijaka objavljujemo listić kojeg ispunjava naš gost, poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti. Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz kladioničarske ponude Germania sport, a na nama je sve ostalo.

U njihovo ime Germania Sport će svakog dana donirati 400 kuna po listiću, a sav potencijalni dobitak ide u dobrotvorne svrhe, i to na ime organizacije po izboru našeg gosta.

Do sada su dobitnici bili Ćiro Blažević, Ivan Vukušić, Ivica Vrdoljak, Marijo Možnik, Veselin Đuho, Josip Barišić, Etto, Maida Arslanagić i Ivan Šimac, a u njihovo ime ukupno smo donirali 20.442 kune.

*** Tečajevi na listiću su bili aktualni u vrijeme ispunjavanja istog i skloni su promjenama. Aktualne tečajeve možete pronaći OVDJE ***

(Grafika: Vedran Duhaček)


Tagovi

Emil Nikolićbet analizalistić u podnehumanitarni listić

Ostale Vijesti