HUMANITARNI LISTIĆ Siniša Žunec odigrao dobitni listić i zaradio donaciju za Dumovec

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 09.08.17. | 10:06

Imamo novog dobitnika u našoj humanitarnoj akciji!

Nakon dva dana pauze, imamo novog dobitnika u našoj humanitarnoj akciji 'Humanitarni listić u podne'! Pjevač Siniša Žunec odigrao je jučer dobitni listić sa šest parova i zaradio donaciju za sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba Dumovec, u iznosu od 3.096 kuna.

Naš sretni gost-humanitarac odlično je kombinirao nogomet i tenis i pogodio svih šest odabranih parova. Odigrao je dva teniska para na hrvatske igrače iz super ponude Germania Sport kladionice i to se pokazalo sjajnim potezom. Vjerovao je da Donna Vekić može proći prvo kolo Toronta, na što je tečaj bio sjajnih 1,90, kao i na pobjedu Borne Ćorića protiv Mihaila Južnog. I to je prošlo!

Ziceri dana bili su u škotskom Kupu, u kojem su Celtic i Hibernian došli do uvjerljivih pobjeda od čak 5:0, a Slovan nije razočarao u gostima kod Nove Zamky u slovačkom Kupu, slavivši sa 2:0. I za kraj je još samo trebalo dočekati da Reading odradio posao protiv Gillinghama u engleskom Kupu. Domaćin je slavio sa 2:0 i naš je humanitarni listić prošao!

Ukupni tečaj je iznosio 7,74 i uz ulog od 400 kuna što donira Germania Sport kladionica, dobitak je tako sjajnih 3.096 kuna. On ide skloništu za nezbrinute životinje Grada Zagreba Dumovec, kojemu je naš gost humanitarac namijenio dobitak.

Podsjetimo, svakoga dana u podne na stranicama Germanijaka objavljujemo listić kojeg ispunjava naš gost, poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti. Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz kladioničarske ponude Germania sport, a na nama je sve ostalo.

U njihovo ime Germania Sport će svakog dana donirati 400 kuna po listiću, a sav potencijalni dobitak ide u dobrotvorne svrhe, i to na ime organizacije po izboru našeg gosta.

Žunec je tako postao 17. dobitnik u našoj humanitarnoj akciji. Do sada su uz njega naši uspješni gosti humanitarci bili Ćiro Blažević, Ivan Vukušić, Ivica Vrdoljak, Marijo Možnik, Veselin Đuho, Josip Barišić, Etto, Maida Arslanagić, Ivan Šimac, Emil Nikolić, Pavo Marković, Toni Živković, Hrvoje Herceg, Žuvi, Hrvoje Ban i Sanjin Španović, a ukupno smo do sada u našoj humanitarnoj akciji donirali 40.269 kuna.  

(Grafika: Vedran Duhaček)


Tagovi

listić u podnehumanitarni listić

Ostale Vijesti