HUMANITARNI LISTIĆ: Ivan Šimac odigrao dobitni listić i zaradio donaciju za Palčiće!

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 14.07.17. | 08:54

Konačno nam se osmjehnula sreća!

Čekali smo tri tjedna za novi dobitak u našoj humanitarnoj akciji i dočekali smo! Sretne ruke jučer je bio naš kolega sportski novinar i urednik portala Gol.hr, sportskog portala pod okriljem Dnevnik.hr-a,  Ivan Šimac, koji je odigrao dobitni humanitarni listić! Odabrao je tri nogometa i jedan tenis i sve pogodio!

Odabrao je hrvatske predstavnike u kvalifikacijama za Europsku ligu, utakmicu Crvene Zvezde i teniski meč između Venus Williams i Johanne Konte u Wimbledonu. Taj je par bio u super ponudi Germania Sport kladionice, jednako kao i susreti Hajduka i Osijeka.

Hajduk sinoć nije razočarao protiv Levskog, slavivši u Dugopolju s 1:0, a Osijek je sa 2:0 u Gradskom vrtu bio bolji od Luzerna. Tu je naš gost 'gađao' dvoznak pa nije bilo straha.

Dobrim se potezom pokazala igra na dvoznak u dvoboju Pavlodara i Crvene Zvezde, budući da je susret završio neriješenim ishodom, 1:1. I za kraj, jedna od favoritkinja za osvajanje Wimbledona, Amerikanka Venus Williams nije imala problema s prolazom u finale All England Cluba. Slavila je sa glatkih 6:4, 6:2 za sat i 16 minuta igre.

Tako je prošao naš listić, na kojem je ukupni tečaj bio 6,92. Uz ulog od 400 kuna što donira Germania Sport kladionica, dobitak iznosi 2.768,00 kuna, a Šimac je taj iznos osvojio za Klub roditelja nedonoščadi 'Palčići', za koje je odigrao svoj humanitarni listić. Čestitke!

Podsjetimo, svakoga dana u podne na stranicama Germanijaka objavljujemo listić kojeg ispunjava naš gost, poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti. Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz kladioničarske ponude Germania sport, a na nama je sve ostalo.

U njihovo ime Germania Sport će svakog dana donirati 400 kuna po listiću, a sav potencijalni dobitak ide u dobrotvorne svrhe, i to na ime organizacije po izboru našeg gosta.

Ivan Šimac tako se priključio našoj listi dosadašnjih dobitnika, na kojoj su: Ćiro Blažević, Ivan Vukušić, Ivica Vrdoljak, Marijo Možnik, Veselin Đuho, Josip Barišić, Etto i Maida Arslanagić, a u njihovo ime ukupno smo donirali 20.442 kune.

*** Tečajevi na listiću su bili aktualni u vrijeme ispunjavanja istog i skloni su promjenama. Aktualne tečajeve možete pronaći OVDJE ***

(Grafika: Vedran Duhaček)


Tagovi

listić u podnehumanitarni listić

Ostale Vijesti