HUMANITARNI LISTIĆ Hrvoje Herceg odigrao dobitni listić i zaradio donaciju za Dom Maslina

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 28.07.17. | 08:54

Bivši vaterpolski reprezentativac i igrač Juga i Mladosti vjerovao je 'Barakudama'.

Triple-double. To je naš učinak u posljednja tri dana u rubrici Humanitarni listić u podne. Pavo Marković je prije dva dana otvorio seriju pogodaka, nastavio ju je Toni Živković, a jučer im se priključio i bivši vaterpolski reprezentativac i igrač Juga i Mladosti Hrvoje Herceg.

Herceg je vjerovao našim vaterpolistima – tipovao je na pobjedu Hrvatske protiv Srbije, a kako se taj par nalazio u super ponudi Germania Sport kladionice, on mu je donio tečaj 5,00. Prognozirao je naš gost i ishod druge polufinalne utakmice, one između Mađarske i Grčke. Domaćini su opravdali status favorita te će upravo oni igrati protiv 'Barakuda' za zlato, a našem je gostu to značilo da je 'zaokružio' svoj listić.

Ova dva para nosila su ukupan tečaj 8,25 što znači da je dobitak na listiću bio 3.300 kuna. Njega je Herceg namijenio Domu za djecu i mlađe punoljetne osobe Maslina u Dubrovniku. Ovo je treći put da su igrači u sklopu naše akcije zaradili donaciju za Maslinu. Prije Hercega to su napravili Veselin Đuho i Emil Nikolić, a Germania Sport kladionica je Maslini ukupno na račun ta tri listića ukupno donirala 7.172 kune.

Podsjetimo, svakoga dana u podne na stranicama Germanijaka objavljujemo listić kojeg ispunjava naš gost, poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti. Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz kladioničarske ponude Germania sport, a na nama je sve ostalo.

U njihovo ime Germania Sport će svakog dana donirati 400 kuna po listiću, a sav potencijalni dobitak ide u dobrotvorne svrhe, i to na ime organizacije po izboru našeg gosta.

Prije Hercega dobitnici su bili Ćiro Blažević, Ivan Vukušić, Ivica Vrdoljak, Marijo Možnik, Veselin Đuho, Josip Barišić, Etto, Maida Arslanagić, Ivan Šimac, Emil Nikolić, Pavo Marković i Toni Živković, a u njihovo ime ukupno smo donirali 30.869 kune.

(Foto: Pixsell/Grafika: Vedran Duhaček)


Tagovi

humanitarni listićlistić u podnebet analiza

Ostale Vijesti