HUMANITARNI LISTIĆ Hrvoje Ban odigrao dobitni listić i zaradio donaciju za Ivančicu

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 05.08.17. | 11:05

Odličan listić s tri nogometna i dva teniska para.

U posljednje vrijeme nam dobitni listići u našoj akciji Humanitarni listić u podne stižu u serijama. Nakon što je prekjučer dobitni listić ispunio splitski reper Žuvi, jučer je to napravio još jedan glazbenik, multiinstrumentalist Hrvoje Ban iz Zaprešića.

On je na svojem listiću imao pet parova – tri nogometna i dva teniska. Široki Brijeg nije imao problema s Čelikom, a iako su igrali uzbudljive utakmice, do pobjeda su došli i Monaco, odnosno Union Berlin.

Kada su prošla tri nogometna para, ostalo je da čekamo dva teniska i to s turnira u Washingtonu. No, ni tamo nije bilo problema jer su Anderson i Nishikori bili sigurni protiv Bhambrija i Paula pa je Hrvoje Ban zaradio 1.680 kuna za Udrugu za promicanje kvalitete života osoba s posebnim potrebama Ivančica iz Zaprešića.

Podsjetimo, svakoga dana u podne na stranicama Germanijaka objavljujemo listić kojeg ispunjava naš gost, poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti. Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz kladioničarske ponude Germania sport, a na nama je sve ostalo.

U njihovo ime Germania Sport će svakog dana donirati 400 kuna po listiću, a sav potencijalni dobitak ide u dobrotvorne svrhe, i to na ime organizacije po izboru našeg gosta.

Hrvoje Ban se tako priključio popisu dobitnika koji sada broji 15 imena. Do sada su dobitnici bili Ćiro Blažević, Ivan Vukušić, Ivica Vrdoljak, Marijo Možnik, Veselin Đuho, Josip Barišić, Etto, Maida Arslanagić, Ivan Šimac, Emil Nikolić, Pavo Marković, Toni Živković, Hrvoje Herceg i Žuvi, a zajedno s donacijom za Ivančicu, Germania Sport kladionica je do sada doniraka ukupno 33.761 kunu.

(Grafika: Vedran Duhaček)


Tagovi

humanitarni listićlistić u podnebet analiza

Ostale Vijesti