Hajradinović dvostruki strijelac u pobjedi Osijeka

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 01.09.18. | 22:53

Lokomotiva upisala drugi poraz zaredom.

Nogometaši Osijeka upisali su četvrtu ovosezonsku pobjedu u 6. kolu Prve hrvatske nogometne lige.

U Gradskom vrtu, domaćini su svladali Lokomotivu rezultatom 2-1, a naslovna uloga u večerašnjoj utakmici pripala je dvostrukom strijelcu Harisu Hajradinoviću.

Bosanskohercegovački veznjak je prvi pogodak zabio u 7. minuti, kada je igrač Lokosa skrivio jedanaesterac. Hajradinović je loptu poslao u jednu, a golmana na drugu stranu za vodstvo domaće momčadi.

Osijek je imao inicijativu i nekoliko manjih šansi, a najaktivniji je bio Petar Bočkaj koji je ordinirao po desnoj strani.

Rezultat se nije mijenjao sve do 70. minute kada je penal dosuđen za gostujuću momčad. Loptu je na bijelu točku namijestio Dejan Radonjić čiji udarac je bio mlak, ali učinkovit. Vrataru Malenici koji je pročitao njegov udarac, lopta je izmigoljila ispod ruku i ušla gol te je sudac pokazao na centar.

Lokosi nisu dugo držali pozitivan rezultat jer je već četiri minute kasnije Osijek ponovno došao u vodstvo.

Sjajan gol zabio je 24-godišnji Hajradinović. Loptu je primio na udaljenosti od oko 25 metara od gola i lijepo je ljevicom plasirao u suprotni kut skamenjenog vratara Ive Grbiće.

Osiječani su tako, nakon remija i poraza u posljednje dvije utakmice, došli do pobjede čime su se izjednačili s Dinamom na vrhu tablice sa 13 bodova.

Plavi imaju utakmicu manje, koju će odigrati sutra na Maksimiru protiv trećeplasirane Rijeke, na koju se možete okladiti OVDJE.

(Foto: Pixsell)


Tagovi

domaći nogometHaris HajradinovićPrva HNLLokomotiva ZagrebOsijek

Ostale Vijesti