Germania
Germania

GERMANIA uz NK Ponikve - sportsko srce zagrebačkog zapada

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 14.08.23. | 14:50

Klub je to u kojem su prve nogometne korake napravili Milan Badelj i Domagoj Antolić

Uz buduće prvake uvijek idu prvaci pa će tako u predstojećoj sezoni NK Ponikve sportske uspjehe bilježiti sa novm loptama koje im je osigurala GERMANIA SPORT. Na putu ka uspjehu snage će odmjeriti sa svojim sportskim protivnicima iz 3. Nogometne lige – Centar, a nogometni ponos Gajnica i Stenjevca svoje će domaće utakmice igrati s vrhunskim loptama koje su im omogućene u okviru sada već tradicionalne akcije “Novi dresovi za nove prvake”.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

U sklopu svojeg društveno odgovornog poslovanja GERMANIA SPORT svakodnevno nastoji podržati sportske klubove koji su epicentar društvenog i rekreacijskog okupljanja svih zainteresiranih pojedinaca. Vjerujemo da će u tom svjetlu i uz nove lopte NK Ponikve nastaviti ispisivati lijepe stranice klupske povijesti kao i kroz prethodnih osam desetljeća.

"Zadovoljni smo i ponosni ostvarenom suradnjom Nogometnog kluba Ponikve i Germanije. Klubu želimo brojne uspjehe u nadolazećoj sezoni i nadamo se da na terenima u Gajnicama upravo stasa neki novi Milan Badelj ili Domagoj Antolić", istakao je Domagoj Dananić iz Korporativnih poslova Germanije.

Predsjednik NK Ponikve Hrvoje Pipinić srdačno je zahvalio Germaniji na uručenoj opremi u sklopu akcije “Novi dresovi za nove prvake” te lijepim željama za novu sezonu.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.


 


Tagovi

germaniaGermania SportGermania Sport kladionicanovi dresoviNovi dresovi za nove prvake

Ostale Vijesti