Germania
Germania

Germania Sport osigurala opremu za nogometni klub Šparta Zagreb

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 02.02.24. | 11:13

Na zagrebačku Trešnjevku, Šparti je stigao paket od 20 nogometnih lopti

Osnovan davne 1913. godine, Nogometni klub Šparta jedan je od najstarijih sportskih kolektiva na području Zagreba i uopće čitave Hrvatske. Ovaj trešnjevački klub bogate povijesti u sezoni 2023./2024. natječe se u 1. zagrebačkoj nogometnoj ligi, sada i uz podršku Germania Sporta.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

U sklopu svojeg društveno odgovornog djelovanja, Germania Sport kontinuirano pomaže lokalne nogometne klubove donacijama sportske opreme, a ovoga puta upravo je Šparti uručen paket od 20 nogometnih lopti. Nova oprema prije svega će podići kvalitetu trenažnog procesa i omogućiti svim igračima kluba bolje uvjete za sportski rast i razvoj što posebno veseli trenera seniorske ekipe, Gorana Oreškovića.

Goran Orešković, trener seniora ŠparteGoran Orešković, trener seniora Šparte

„Nove lopte veliki su poticaj za nas jer su one osnovni alat koji nam je potreban za svakodnevni rad. Zahvalni smo društvu Germania Sport što prepoznaje važnost podrške lokalnim klubovima i što su nam omogućili da s novim loptama napravimo korak dalje ka ostvarenju naših sportskih ciljeva“, istaknuo je Orešković.

Lopte je na nogometnom centru Pongračevo klubu uručio Domagoj Dananić, iz korporativnih poslova Germanije koja društveno odgovornim projektima kontinuirano nastoji doprinijeti stvaranju povezanije zajednice kroz unaprjeđenje sportske scene na lokalnoj razini.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

donacijagermaniaGermania Sport kladionicakladionicakladionicekladioničarski danŠparta

Ostale Vijesti