Germania
Germania

GERMANIA na XIX. Međunarodnim Sportskim igrama SPH

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 20.09.23. | 09:38

GERMANIA SPORT se pridružila ovom sportskom druženju sponzoriranjem nogometnih dresova za sve Policijske uprave.

Od 14.-17. rujna 2023. godine, u Hotelu Medena u Trogiru, održane su XIX. Međunarodne Sportske igre Sindikata policije Hrvatske, a napetih sportskih trenutaka nije ni ove godine nedostajalo!

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Budući da je Sindikat policije Hrvatske član EPU (European Police Union) uz članove SPH, sudjelovali su i predstavnici policijskih sindikata država članica Europske unije kao što su Njemačka, Nizozemska, Bugarska, Rumunjaksa, Ukrajina, Litva, Poljska ali i susjednih zemalja, Crne Gore, Srbije, Bosne i Hercegovine…

Policijski službenici natjecali su se u kategorijama malog nogometa, tenisa, pikada, boćanja i potezanja užeta, odbojke na pijesku, šaha i stolnog tenisa. Promovirao se pozitivan sportski duh i održavanje dobre fizičke spreme policajaca.

Svečano zatvaranje Igara obilježeno je dodjelom pobjedničkog pehara sveukupnom pobjedniku, ekipi Glavne podružnice SPH za MUP Sjedište, koja je osvojila prvo mjesto!

Drugo mjesto osvojila je Glavna podružnica SPH za PU primorsko-goransku, a na trećem mjestu bila je Glavna podružnica SPH za PU zagrebačku.

GERMANIA SPORT se pridružila ovom sportskom druženju sponzoriranjem nogometnih dresova za sve Policijske uprave. Predsjednik Sindikata policije Hrvatske, gospodin Dubravko Jagić, uručio je zahvalnicu Menadžeru korporativnih poslova Germanije, Tonku Zubaku.

“Bila je čast sudjelovati u ovom sportskom natjecanju i druženju kojemu je cilj promovirati sport u profesionalnim udruženjima.” – rekao nam je Tonko Zubak.

Čestitamo svim pobjednicima i sudionicima na uspješnom natjecanju i pokazanom sportskom duhu!

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

germaniaGermania SportGermania Sport kladionica

Ostale Vijesti