Francuska (1.35) i Girona (1.75) odvest će vaš listić do trona

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 26.02.24. | 10:18

Nigdje u Hrvatskoj nećete naći veće tečajeve

Za današnji dan Germania je pripremila dva najveća tečaja za pobjedu Girone nad Rayo Vallecanom te jedan zicer - pobjedu Francuske kod BiH u kvalifikacijama za Eurobasket 2025.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Girona – Rayo Vallecano (21.00), JEDINICA, 1.75

Sezonu iz snova Girona je pokvarila rezultatima u posljednjih mjesec dana. Prvo su ispali iz Kupa, zatim su u LaLigi nanizali tri utakmice bez pobjede, od čega dva poraza, od Real Madrida i Athletic Bilbaa. Sada im u goste stiže Rayo Vallecano koji ne zna za pojedu sedam utakmica. Crna serija krenula je upravo porazom od Girone u kupu, a vjerujemo da će tako biti i danas. Naprosto, Girona je kvalitetnija momčad, a u posljednje četiri utakmice ne znaju za poraz od Raya. Uz dodatak da su nanizali dvije pobjede protiv današnjeg protivnika.

BiH – Francuska (19.00), DVOJKA, 1.35

Košarkaška selekcija BiH je u prvom susretu kvalifikacija za Eurobasket jednostavno svladala Ciprane, no sada im na noge dolaze favorizirani Francuzi. Hrvatrska se mogla uvjeriti u kvalitetu francuskih košarkaša, a sada će to osjetiti i susjedi. Preostaje za vidjeti može li BiH ikako zaprijetiti gostima, no teško da mogu ostvariti više od časnog poraza.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+



Tagovi

Najveći tečajeviGermania daje najveće tečajeveGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dankladioniceSponzorira Germania Sport Kladionica

Ostale Vijesti