Federer zbog nove operacije otkazao ostatak sezone

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 10.06.20. | 10:05

Je li ovo kraj jedne briljantne karijere?

Roger Federer je iskoristio prekid sezone za saniranje ozljede te se očekivalo da zbog problema s desnim koljenom propusti pola godine,, no u tijeku rehabilitacije osjetio je smetnje zbog kojih će se podvrgnuti novoj operaciji te će zbog nje propustiti ostatak sezone.

Švicarac je odlučio obratiti se svojim navijačima preko Twittera te ih obavijestiti o donesenoj odluci.

"Dragi navijači, nadam se da ste dobro i da ste zdravi. Prije nekoliko tjedana, u toku moje rehabilitacije, osjetio sam smetnje te ću morati na operativni zahvat koji će biti obavljen na mom desnom koljenu. Planiram se vratiti 100 posto zdrav, kako bi mogao nastaviti igrati na najvišoj razini. Nedostajat će mi moji navijači i turniri, ali gledam optimistično na 2021. godinu", napisao je Roger Federer.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="und" dir="ltr"><a href="https://t.co/zXnR7gAZQA">pic.twitter.com/zXnR7gAZQA</a></p>&mdash; Roger Federer (@rogerfederer) <a href="https://twitter.com/rogerfederer/status/1270605149526986752?ref_src=twsrc%5Etfw">June 10, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Objava je zabrinula mnoge navijače velikog Fedexa, kao i sve zaljubljenike u tenis te se postavlja pitanje radi li se ovdje o završetku karijere jednog od najboljih igrača ovog sporta svih vremena.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)


Tagovi

Roger FedererATP

Ostale Vijesti