Donosimo beskontaktnu zabavu u vaš dom

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 07.04.20. | 08:50

Iz udobnosti svog doma pregledajte i igrajte na kompletnu ponudu Germania Sport kladionice.

Borba za smanjenje širenja koronavirusa je u jeku, u nju smo uključeni svi bez iznimke, i pobjedit ćemo samo ako cijela nacija bude djelovala kao dobro uigrana momčad.

Najbolja mjera prevencije, uz redovno i temeljno pranje ruku, jeste smanjenje kretanja, nepotrebnih izlazaka iz kuće i pogotovo odlasci u zatvorene prostore u kojima boravi više ljudi.

U petak u 18.00 Fenerbahče dočekuje Kayzeri i veliki je favorit za pobjedu - pogledajte tečajeve

Germania Sport se pridružuje uputama građanima da u ovoj situaciji budu odgovorni i da svi zajedno učinimo da opasnost od brzog širenja pandemije čim prije završi.

Svjedoci smo mnogim pritužbama na društvenim mrežama o dosadi, a to ne mora biti tako. Iz udobnosti svojeg doma možete bez problema koristiti širok spektar online ponude Germania Sporta na najbrži, najjednostavniji i, što je ovih dana vrlo bitno, najsigurniji način!

Uđite u svijet zabave bez kontakta sa drugim ljudima, sa kvakama i sa svim drugim predmetima i površinama sa kojih vreba koronavirus.

Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka da biste se okladili, preko stranice ili aplikacije Germania samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je neophodno da bi igra počela:

I igra može početi.

Činjenica da je sportska ponuda osiromašena, ne mora biti toliko loša. Ovo je prava prilika za istražiti svijet zabave uz Esportove, online casino ili loto.

Za sva pitanja i nedoumice stoji vam na raspolaganju naša služba za korisnike.

(foto: Pixsell)


Tagovi

kladioničarski dankladionicabeskontaktna zabavaGermania Sport

Ostale Vijesti