Carrillo je navodno već bivši, tri imena u kombinacijama za klupu Hajduka

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 05.11.17. | 10:45

Navodno neće uzimati stranog trenera.

O raskidu suradnje u Hajduku počelo se raspravljati već nakon mršavog remija protiv Slaven Belupa u Koprivnici, a nakon šokantnog poraza od Rudeša jučer jasno je kako Carrillo neće još dugo preživjeti na klupi splitskog prvoligaša.

Navodno neće uzimati stranca, vjerojatno im je dosta nakon Marijana Pušnika i Joana Carrilla, nego će se odlučiti za domaćeg stratega, a u bubnju su tri imena, priča se u kuloarima.

Prvi izbor ujedno je i najnerealniji, naime hajdukovci bi željeli Ivana Jurića, bivši igrač splitskih Bilih postao je cijenjeno ime u susjedstvu u proteklih nekoliko sezona na klupi Genoe, a uskoro bi mogao ostati bez posla. Ionako je bio pod pritiskom, a nakon sinoćnjeg poraza u „Derbyju della Lanterna“ od Sampdorije 0:2 samo je pitanje vremena kad će i službeno završiti na burzi. Hajdukovci bi ga navodno uzeli sutra samo pitanje je hoće li trener s iskustvom rada u Serie A u životopisu pristati sjesti na klupu Hajduka.

Mnogo pristupačniji izbor je Goran Sablić, koji je trenutačno trener Širokog Brijega i jako mu dobro ide, njegova je momčad na vrhu tablice bh.prvenstva, a u HNL-u je već bio trener RNK Splita pa mu ne bi trebalo dugo za prilagodbu.

Treći mogući nasljednik Joana Carrilla jest Željko Kopić, talentirano trenersko HNL ime nedavno je ostalo bez posla u Slaven Belupu. Jedan je od predvodnika novog vala domaćih trenera, a prije par sezona igrao je finale hrvatskog kupa s „farmaceutima“, također ostvario je nekoliko značajnih pobjeda u domaćoj ligi pobijedivši Rijeku, Dinamo i Hajduk, te je tako skrenuo pozornost domaće javnosti na sebe. Na Hajdukovu upravu, čini se, također.

(foto: Pixsell)


Tagovi

Prva HNLHajdukIvan JurićGoran SablićJoan Carrillo

Ostale Vijesti