Bournemouth (1.70) je fiks, Osijek (2.40) i Ćorić (1.85) nemaju pravo na novi kiks

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 27.02.24. | 10:55

Nigdje nećete naći veće tečajeve na ova tri para

Za današnji dan Germania je pripremila tri najveća tečaja za pobjedu Osijeka kod Lokomotive, Bournemoutha protiv Leicestera, kao i tenisku pobjedu Borne Ćorića.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Borna Ćorić – Jakub Menšik (13.55), JEDINICA, 1.85

Prvi hrvatski reket favorit je za pobjedu protiv 87. tenisača svijeta, 18-godišnjeg češkog igrača Jakuba Menšika. Iako je prošli tjedan šokirao svijet tenisa prolaskom u finale Dohe, Menšik je izuzetno mlad i bit će mu najveća prepreka ostvariti kontinuitet dobrih igara. Iskreno, sumnjamo da će biti u stanju ponoviti prošlotjedne igre, tako da je ovo lijepa prilika za Ćorića da se vrati u pobjednički niz.

Lokomotiva – Osijek (15.00), DVOJKA, 2.40

Nakon već tri neriješena ishoda u aktualnoj sezoni, a posljednji ovoga vikenda, red je na još jedan susret Lokomotive i Osijeka. No, ovoga puta remi nećemo gledati ili barem na njemu nećemo stati. Budući da se radi o Kupu, ide se i na produžetke ili jedanaesterce. Bijelo-plavi su u prethodnim rundama eliminirali Kutjevo (4-1) i Karlovac (1-0) dok su Lokosi izašli kao pobjednici iz dvoboja s Dugim Selom (1-0) i Vukovarom (2-1). Osijek je u dvoboju igranom u petak bio bolji, tako da vjerujemo da će to danas naplatiti.

Bournemouth – Leicester (20.30), JEDINICA, 1.70

Bournemouth je favorit u ovom nadmetanju s drugoligašem Leicesterom. Gosti su dobru formu pokvarili s dva vezana poraza od Leedsa i Middlesbrougha. Posljednja tri međusobna duela ovih rivala otišla su na stranu Bournemoutha, tako da je 'jedinica' vrlo realna.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+



Tagovi

Najveći tečajeviGermania daje najveće tečajeveGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dankladioniceSponzorira Germania Sport Kladionica

Ostale Vijesti