Bohemians (1.95) je fiks, Thiem (1.60) i Chelsea (1.85) nemaju pravo na kiks

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 15.04.24. | 11:18

Nigdje u Hrvatskoj nećete naći veće tečajeve

Germania je svoje igrale danas odlučila počastiti s tri vrlo dobra tečaja (najveća u cijeloj državi), na pobjede dva nogometna kluba i jednog tenisača. Sretno svima koji se kladite!

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

D.Thiem – A.Moro (12.30), JEDINICA, 1.60

Austrijanac je na putu povratka prema svjetskom vrhu, gdje je godinama bio prije problema s ozljedama. Danas je favorit u prvom kolu turnira u Munchenu, gdje ga očekuje Moro Canas, tek 240. igrač svijeta. Igra se na zemlji, koja je Thiemova omiljena podloga, tako da je ovdje sve jasno. Jedinica kao kuća.

Bohemians – Dundalk (20.45), JEDINICA, 1.95

Ovo je jedan od zicera dana. Bohemians je u irskom prvenstvu na 5. mjestu s 13 bodova, a današnjom pobjedom bodovno bi se mogli izjednačiti s drugoplasiranim Derryjem. Što se Dundalka tiče, očajno su krenuli u sezonu i s četiri boda iz devet kola uvjerljivo su zadnji. Nemaju nijednu pobjedu, samo četiri remija i zabili su samo tri gola. Ne vidimo kako mogu zaprijetiti Bohemiansu...

Chelsea – Everton (21.00), JEDINICA, 1.85

Kako se sezona Premier lige bliži kraju, Chelsea želi izgraditi zamah za sljedeću sezonu utakmicama poput susreta u ponedjeljak na Stamford Bridgeu protiv Evertona, koji je pod pritiskom da ostane podalje od mjesta za ispadanje. Chelsea je na devetom mjestu s 44 boda, osvojio je bod u svojoj posljednjoj utakmici Premier lige, remiziravši 2-2 na Bramall Laneu protiv Sheffield Uniteda, produživši svoj niz bez poraza na sedam (tri pobjede, četiri remija). Niz nastavljaju i večeras, kada će protiv davljenika Evertona na konto staviti tri boda.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.


Tagovi

Najveći tečajevipogodi najveći tečajGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dankladioniceSponzorira Germania Sport Kladionica

Ostale Vijesti