Augsburg nema Budućnost (1.65) u Frankfurtu (2.15), Ribakina (1.55) šljaka na zemlji

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 19.04.24. | 10:38

Nigdje u Hrvatskoj nećete naći veće tečajeve

Germania je svoje igrale danas odlučila počastiti s tri sjajna tečaja (najveća u cijeloj državi), po jedan nogometni, košarkaški i teniski. Sretno svima koji se kladite!

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

E. Frankfurt – Augsburg (20.30), JEDINICA, 2,15

Nakon samo dva osvojena boda u zadnja četiri kola, Eintracht je kompromitirao svoju naizgled sigurnu poziciju u Konferencijskoj ligi. No, nakon četiri kola bez pobjede, Augsburg im se približio na -3 i ako gosti danas pobijede, Eintrachtu će biti veselo. U domaćem sastavu za utakmicu će konkurirati Hrvoje Smolčić, a za goste Dion Drena Beljo i Kristijan Jakić, ex-igrač Eintrachta. No, Augsburg rijetko pobjeđuje u Frankfurtu. Zadnji puta to su uspjeli prije točno pet godina.

Zadar – Budućnost (19.00), DVOJKA, 1,65

Hrvatski prvak i jedini preostali hrvatski predstavnik u ABA ligi dočekuje Budućnost u drugoj utakmici četvrtfinala natjecanja. Budućnost vodi s 1-0 u seriji nakon što je prije šest dana u Podgorici slavila s velikih 31 poenom razlike (100-69). Zadranima ne ide u prilog činjenica da su od Budućnosti izgubili u zadnjih šest susreta, a u tekućoj sezoni gubili su s 30, 10 i 31 poenom razlike...

J. Ribakina – J. Paolini, (12.35), JEDINICA, 1,55

Dvoboj je ovo dvije top 15 tenisačice, no tu osjetno bolje kotira Kazahstanka Elena Ribakina. Ona je četvrta igračica svijeta, dok je Jasmine Paolini na 14. mjestu WTA ljestvice. Obje tenisačice nalaze se u jako dobroj formi, a jedina dva međusobna ogleda odigrale su lani. Omjer je 1-1, ali valja naglasiti izuzetno bitan podatak. Jedini njihov dvoboj na zemlji dobila je Ribakina i to vrlo uvjerljivo 7-6, 6-1.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.


Tagovi

Najveći tečajevipogodi najveći tečajGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dankladioniceSponzorira Germania Sport Kladionica

Ostale Vijesti