Lazio na korak od Lige prvaka, asistencija Balića u Tudorovom debiju (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 29.04.18. | 22:40

Nastavlja se borba za Europu u talijanskoj Serie A.

Nakon pet utakmica bez pobjede, Milan je napokon upisao tri boda. Momčad Gennara Gattusa u Bologni je slavila protiv domaćina rezultatom 1-2.

Domaće je načeo Hakan Calhanoglu  u 34. minuti lijepim udarcem sa šesnaest metara, nakon asistencije Cutronea.

Na 2-0 povisio je Giacomo Bonaventura, a ovaj put je asistent bio strijelac prvog pogotka.

Počasni gol za Bolognu zabio je Sebastian Di Maio udarcem glavom u 74. minuti nakon ubačaja iz kornera.

Igor Tudor je upisao remi u svom debitantskom nastupu u Serie A na klupi Udinesea.

U utakmici punoj preokreta, davljenik Benevento je uspio iščupati bod protiv nove Tudorove momčadi Udinesea, a na kraju je završilo rezultatom 3-3.

Pomalo zaboravljeni mladi dragulj hrvatskog nogometa, Andrija Balić upisao je asistenciju kod prvog pogotka. On je iz slobodnjaka odlično 'zavrnuo' loptu u šesnaesterac domaćih, a Silvan Widmer je zabio za 0-1.

Benevento je potom preokrenuo golovima Viole (23') i Code (75'), da bi nakon samo četiri minute, Udinese vratio prednost dvama pogocima Kevina Lasagne (78', 79'). Ipak, tu nije bio kraj utakmice, jer je Bacary Sagna zabio glavom nakon kornera u sudačkoj nadoknadi. Dodajmo da je domaćin igrao s igračem manje od 57. minute kada je Cataldi zaradio drugi žuti karton.

Vrijednu pobjedu upisala je i Atalanta na svom terenu protiv Genoe. Klub iz Bergama je slavio rezultatom 3-1, a sjajne golove vidjeli smo u režiji Barrowa (16'), Cristantea (22') i Iličića (74'), dok je počasni gol za Đenovljane zabio Miguel Veloso iz slobodnjaka.

Još jedan pretendent na Europu u Serie A, upisao je pobjedu. Sampdoria je kod kuće pobijedila Cagliari 4-1, a strijelci su bili Praet (7'), Quagliarella (26'), Kownacki (45+4') i Ramirez (87'), dok je gol za goste zabio Pavoletti u 49. minuti.

U derbiju začelja, SPAL je upisao vrlo bitnu pobjedu nad Veronom, i to u gostima. Domaći su izgubili 1-3 i time si praktički potpisali smrtnu presudu, odnosno pad u drugu ligu.

Lazio je u posljednjoj utakmici večeri upisao minimalnu pobjedu protiv Torina 0-1. Jedini pogodak na utakmici zabio je Sergej Milinković-Savić, glavom nakon ubačaja iz kornera.

 

Serie A, 35. kolo

Atalanta – Genoa 3:1
Benevento – Udinese 3:3
Bologna – Milan 1:2
Sampdoria – Cagliari 4:1
Verona – Spal 1:3

(Foto: Action Images)


Tagovi

Serie AMilanUdineseIgor TudorAndrija Balić

Ostale Vijesti