Arsenal nudi trostruko veću plaću Realovom dragulju!

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 26.06.18. | 13:56

Novi trener Unai Emery ozbiljno je zagrizao za igrača 'Los Blancosa'.

Novi trener Arsenala sprema novo pojačanje za povratak londonskog kluba u sami vrh engleskog Premiershipa.

Unai Emery iznimno cijeni jednog igrača aktualnog prvaka Europe, Real Madrida, a za njega je spreman isplatiti malo bogatstvo.

OKLADI SE HRVATSKA - ISLAND

Lucas Vasquez u 'kraljevskom klubu' je od ljeta 2015. godine kada se iz Espanyola vratio u Madrid iz kojeg je i potekao. Trebala mu je jedna sezona da se u potpunosti nametne Zinedineu Zidaneu, a otada je postao jedan od bitnih karika trostrukog uzastopnog prvaka Europe, a u prošloj sezoni je u 53 nastupa skupio 8 golova i 11 asistencija.

Njegove kvalitete svjestan je i Unai Emery koji je urgirao klubu da mu ponudi 8 milijuna eura plaću, što je čak trostruko više od onog što trenutno zarađuje 26-godišnji krilni napadač, koji po potrebi solidno može odigrati na poziciji desnog bočnog.

Ipak, kako javljaju španjolski mediji, Real će teško pustiti španjolskog reprezentativca da ode tako lako, posebno jer novi trener Julen Lopetegui inzistira na njegovom ostanku.

Trenutna vrijednost Lucasa Vasqueza, prema Transfermarktu, iznosi 25 milijuna eura, ali sigurno je da bi Topnici morali još puno dublje zavući ruku u džep kako bi doveli ovog polivalentnog igrača Real Madrida.

(Foto: Reuters)


Tagovi

Real MadridArsenalLucas Vazquez

Ostale Vijesti