Ako pobijede Atletico M. (2.05), Brentford (1.45) i Juventus (2.40), bankovni račun skočit će ti u plus

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 13.04.24. | 10:50

Najveći tečajevi u lijepoj našoj.

Današnju sunčanu subotu Germania je dodano 'zasladila' najvećim tečajevima na pobjede tri favorita - Juventusa u Serie A, Atletico Madrida u Primeri te Brentforda u Premier ligi. Sretno!

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Torino - Juventus (18.00), DVOJKA 2.40

U želji da nastave svoju dugu dominaciju u torinskom derbiju, posrnuli velikan Serie A Juventus gostuje kod gradskog rivala Torina. Nakon što su ostvarili uzastopne pobjede, Juve sada cilja na 18. uzastopnu utakmicu bez poraza od svojih susjeda, čime bi postavio novi rekord u Derby della Moleu. Ipak, Jurićev Torino očvrsnuo je momčad i na domaćem terenu nikome ne daju bodove dok ih ne zasluže, a s obzirom na Juventusov čudan ritam nakon pada forme u veljači, moglo bi ovdje čak doći i do podjele bodova.

Atletico Madrid - Girona (14.00), JEDINICA 2.05

Tik nakon pobjede u prvoj utakmici četvrtfinala svoje Lige prvaka, Atletico Madrid već ima novi izazov. Girona mu stiže na noge u La ligi. Atletico je trenutno četvrti, sedam bodova iza trećeplasirane Girone, a oba kluba bore se da osiguraju pozicije u Ligi prvaka sljedeće sezone. Girona je prošli vikend pobijedila Real Betis 3-2 u prvenstvu, a njihova domaća forma ove sezone bila je izvrsna, osvojivši 38 bodova iz 15 utakmica, a samo Atletico (40) i Real Madrid (41) mogu se pohvaliti jačim brojkama. Međutim, katalonska ekipa ima četiri uzastopna poraza u gostima, izgubivši od Real Madrida, Athletica, Mallorce i Getafea od posljednjeg uspjeha u gostima krajem siječnja.

Brentford - Sheffield United (16.00), JEDINICA 1.45

Brentford nije slavio u zadnjih devet utakmica, a Sheffield United u zadnjih sedam. Brentford je u međuvremenu imao jako težak raspored, Liverpool, Manchester City, West Hham, Chelsea, Arsenal, Burnley, Manchester United, Brighton i Aston Villa. Iako devet kola nisu pobijedili ostvarili su četiri remija, između ostalog protiv Chelseaja, Manchester Uniteda, Brightona i Aston Ville. Domaćinima treba pobjeda kako bi se odmaknuli od zone ispadanja, dok je Sheffield United posljednji s minimalnim šansama za ostankom. Dakle, očekuje se da će se serija bez pobjeda danas prekinuti, ali onda Brentfordova.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.



Tagovi

Najveći tečajeviGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dankladionice

Ostale Vijesti