Ajax (1.95), City (1.35) i Atalanta (2.10), nedjeljna je dobitna varijanta

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 03.03.24. | 11:25

Nigdje u Hrvatskoj nećete naći veće tečajeve

Današnji bogati sportski dan obilježen je i trima najvećim nogometnim tečajevima u cijeloj državi, a koje možete pronaći samo u Germaniji.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Ajax – Utrecht (12.15), JEDINICA, 1.95

Kopljanici su tek na 6. mjestu, ali kako su krenuli u prvenstvo, ovo je jackpot. U goste im u izravnom okršaju za Europu dolazi Utrecht, koji drži 8. mjesto. Uzdajemo se u tradiciju koja je na strani Ajaxa. Naime, u posljednjih 10 međusobnih duela, Ajax ima šest pobjeda i remi.

Manchester City – Manchester United (16.30), JEDINICA, 1.35

Veliki mančesterski derbi na Etihadu na koji Man. United dolazi u ulozi velikog autsajdera. Iako je nezahvalno davati takve uloge u derbijima kao što je ovaj, no City je ušao u svoju sada već tradicionalnu dobru formu koncem sezone i djeluje kao momčad koju je nemoguće pobijediti. O izdanju Građana ovisi i ishod ove utakmice, a mi ne dvojimo da će to biti jedinica.

Atalanta – Bologna (18.00), JEDINICA, 2.10

Ovo je direktan dvoboj za mjesto koje vodi u Ligu prvaka. Bologna trenutno drži 4. mjesto sa 48 bodova, dva više od Atalante koja je na 6. poziciji. Iako je Bologna u dobroj formi, tipujemo na pobjedu Atalante iz jednostavnog razloga. Naime, Mario Pašalić i društvo imaju čak devet domaćih pobjeda u nizu.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+


Tagovi

Germania daje najveće tečajeveNajveći tečajevipogodi najveći tečajGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dankladioniceSponzorira Germania Sport Kladionica

Ostale Vijesti