Reuters/Andrew Couldridge
Reuters/Andrew Couldridge

'Kralj Cigana' na naslovnicama diljem svijeta: Dogovorio je obranu naslova i najavio kupnju engleskog trećeligaša!

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 20.10.22. | 14:25

Borba je zakazana za 3. prosinca na stadionu Tottenhama, a kub kojeg želi preuzeti dosad je skupio skromnih osam bodova u 13 prvenstvenih kola.

Tyson Fury je ponovno u akciji! 'Kralj Cigana' će po treći put u karijeri boksati s Derekom Chisorom kojeg je već dvaput pobijedio nakon što nije uspio dogovoriti meč protiv Anthonyja Joshue.

„Idemo na Del Boya! Vidimo se 3. prosinca u Lodnonu“, objavio je Fury na društvenim mrežama.

Posljednji put je 'Kralj Cigana' boksao u travnju ove godine kad je svladao Dilliana Whytea, a već sad se po društvenim mrežama piše kako će stadion Tottenhama sigurno biti rasprodan. Iako je u oba prethodna meča Fury bio dominantan protiv 34-godišnjeg borca koji je u posljednja tri meča upisao dva poraza (Povetkin, Fury), njegove su opcije bile poprilično limitirane nakon što je megaspektakl protiv Joshue ipak propao.

No, nije samo meč protiv Chisore razlog zašto se Fury nalazi na naslovnicama diljem svijeta, a naročito Otoka. Naime, on je u jednom podcastu izjavio kako želi kupiti Morecambe, klub za kojeg navija i koji se trenutno nalazi na začelju League One, odnosno trećeg razreda engleskog nogometa.

„Razmišljam da uložim nekoliko milijuna u klub“, rekao je 34-godišnji Fury nakon čega ga je voditelj prekinuo:

„Kad kažeš da želiš uložiti, to zapravo znači da ih želiš zasuti s nekoliko milijuna“, kroz smijeh je dodao:

„Upravo tako. Želim da ostanu u ligi“, zaključio je 'Kralj Cigana' čije se ukupno bogatstvo procjenjuje na nešto više od 53 milijuna funti. (I.A.S.)



Tagovi

Tyson FuryMorecambeBoks

Ostale Vijesti