USA TODAY Sports
USA TODAY Sports

Bivša UFC-ova ljepotica debitirala u boksu bez rukavica pa pokazala lice poslije poraza (FOTO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 06.02.21. | 11:15

Paige VanZant poražena je u debiju za „Bare Knuckle FC“.

Jedna od najljepših svjetskih zvijezda borilačkih sportova, Paige VanZant, debitirala je sinoć u boksu bez rukavica, odnosno u „Bare Knuckle Figthing Championshipu“ te je iznenađujuće poražena jednoglasnom sudačkom odlukom od Britain Hart.

VanZant je prije nekoliko mjeseci ostala bez ugovora s UFC-om i odlučila je testirati tržište te je potpisala ugovor težak navodno milijun dolara s BKFC-om. Džaba joj ta lova, kad će joj izrazbijati to lijepo lice, komentirali su mnogi fanovi slobodne borbe čuvši za vijest da je promijenila promociju i prešla u boks bez rukavica.

>>> Borbu pogledajte OVDJE

Ali, unatoč tome što su mnoge borbe u ovom borilačkom sportu uglavnom besmisleno napucavanje šakom u glavu s male distance, VanZant i Hart počele su meč ispitiujući snage odmjerenim pristupom. VanZant je načela svoju suparnicu udarivši je s nekoliko aperkata u prvoj rundi, a Hart je koristila klinč na konopcima kako bi kaznila bivšu UFC-ovu borkinju udarcima u tijelo. Hart je ipak dobila više iz tih razmjena jer se VanZantova mučila s distancom u tom razdoblju borbe.

Kako su minute prolazile Hart je odmicala na bodove, a kad je uzdrmala VanZant odličnom kombinacijom u četrvrtoj rundi, bilo je jasno da se bivša UFC zvijezda neće dobro provesti u svojoj debitantskoj borbi u BKFC-u. Pokazalo se da je onih nekoliko udaraca u prvoj rundi bilo najbolje od nje u ovoj borbi i želi li u ovoj promociji nešto napraviti, morat će puno ozbiljnije shvatiti svoju borilačku karijeru.

Ako neće, uvijek joj ostaje zarađivanje preko instagrama jer joj je lice dosta dobro podnijelo prve batine u BKFC-u...



Tagovi

borilački sportovi

Ostale Vijesti