„Zlostavljač“ Aubameyang spasio Ljungbergov debi od poraza

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 01.12.19. | 16:56

Dva iznenađenja Premiershipa podijelili bodove.

Nedjelja je u Premiershipu rezervirana za čak četiri utakmice 14. kola. Leicester i United svoje utakmice igraju nešto kasnije, a u ranijem popodnevnom terminu odigrane su dvije utakmice.

U debiju Freddieja Ljungberga na trenerskoj klupi, Arsenal se nije proslavio. Odigralis u tek 2-2 na gostovanju kod Norwicha, i to su oba puta bili u zaostatku od jednog gola.

Prvo ih je načeo Teemu Pukki u 21. minuti, da bi osam minuta kasnije iz jedanaesterca izjednačio Pierre-Emerick Aubameyang.

Nisu domaćini kopnuli duhom. Štoviše, do kraja prvog poluvrmena uspjeli su ponovno doći u vodstvo, a ovoga puta strijelac je bio Cantwell.

Ipak, Šveđanin može Aubameyangu zahvaliti za debi bez poraza jer je Gabonac nakon kornera u 57. minuti zakucao loptu u mrežu Norwicha i tako donio bod Topnicima.

Inače, Aubameyangu je ovo bio 11. susret protiv momčadi koje su tek ušle u ligu, a zabio je ukupno deset golova protiv novopromoviranih momčadi. Jedino nije uspio zabiti do sada Sheffield Unitedu.

Neumoljiv je protiv malih ekipa.

 

 

U derbiju dva ugodna iznenađenja ove sezone. Wolverhampton i Sheffield United podijelili su bodove.

Rezultat je bio 1-1, a strijelci su bili Lys Mousset (2') za goste te Matt Doherty (64') za domaće.

Wolvesi su ostali na šestom mjestu ljestvice s 20 bodova, koliko ima i petoplasirani Tottenham, dok Sheffield ima bod manje. Arsenal  je osmoplasirana momčad prvenstva, a ima jednak broj bodova kao i „Bladesi“.

(Foto: Reuters)


Tagovi

Sheffield UnitedTeemu PukkiFreddie LjungbergPierre-Emerick Aubameyang

Ostale Vijesti