REUTERS/Johanna Geron
REUTERS/Johanna Geron

VIDEO Uvjerljivi Sturm, remi Eintrachta u Belgiji

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 15.02.24. | 21:53

Od hrvatskih nogometaša nastupio je Marko Tolić za Slovan

Nogometaši Eintrachta iz Frankfurta odigrali su 2-2 kod belgijskog Union St. Gilloisea u prvom ogledu play-offa za odlazak u osminu finala Konferencijske lige, premda su vodili 2-0.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Već nakon deset minuta igre Eintracht je imao dva gola prednosti, a strijelci su bili Chaibi u trećoj te Kalajdžić u 10. minuti. Domaći sastav se unatoč tome uspio vratiti u igri, a za konačnih 2-2 su pogađali Rasmussen u 31. i Nilsson u 68. minuti.

Završnicu susreta je Union St. Gilloise morao odigrati s igračem manje, nakon isključenja Vanhouttea u 78. minuti, ali je zadržao remi prije uzvrata. Hrvatski nogometaš Hrvoje Smolčić ostao je tijekom cijelog susreta na gostujućoj klupi za pričuve.

Pogotke pogledajte OVDJE (Arenasport).

Nogometaši Sturma dobro su iskoristili domaći teren te su u Grazu s 4-1 pobijedili slovački Slovan iz Bratislave. U samom uvodu ogleda su postignuta dva pogotka, u četvrtoj minuti Biereth je zabio za 1-0 Sturma, dok je u osmoj minuti izjednačio Rodrigues.

Bilo je to sve od Slovana na utakmici, a do kraja su strijelci za domaćina bili Gorenc Stankovič u 27., Kiteišvili iz jedanaesterca u 64. te Camara u 91. minuti. Mogao je Slovan primiti još pogodaka, pogotovo nakon što je ostao s igračem manje u 78. minuti, tada je pocrvenio Wiess. Minutu nakon toga za Slovan je zaigrao hrvatski nogometaš Marko Tolić, nekadašnji igrač Dinama.

Pogotke pogledajte OVDJE (Arenapsort).

Molde je pred svojim navijačima svladao varšavsku Legiju 3-2 iako je imao veliku prednost od 3-0 te otvoren put prema osmini finala. Treba navesti kako je trenutačno u sezoni norveškog klupskog nogometa stanka između dvije sezone.

Tek nešto više od dvadeset minuta trebalo je Moldeu za tri pogotka. Dva je postigao Gulbrandsen, u 12. i 19. minuti, dok je na 3-0 povećao Kaasa. Legia je uspjela smanjiti na 2-3 i time povećati svoje šanse uoči uzvrata na svom stadionu. Za goste su strijelci bili Joseu u 63. i Augustinjak u 71. minuti.

Pogotke pogledajte OVDJE (Arenapsort).

S minimalnih 1-0 Olmypiacos je u Pireju svladao Ferencvaros, a gol je u 83. minuti dao El Kaabi.

Pogodak pogledajte OVDJE (Arenapsort).

Uzvratne utakmice na rasporedu su sljedećeg četvrtka.



Tagovi

Konferencijska ligaMarko TolićHrvoje SmolčićSlovanEintracht FrankfurtSturm GrazRoyal Union St. GilloiseOlympiacosFerencvarosMoldeLegia

Ostale Vijesti