REUTERS/Violeta Santos Moura
REUTERS/Violeta Santos Moura

VIDEO Simeone i Kehl prsa o prsa: Šef Dortmunda 'pobijesnio', Atleticov trener ga odugrnuo

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 11.04.24. | 10:48

Ubrzo su ih razdvojili

Trener Atletico Madrida Diego Simeone sukobio se sa sportskim direktorom Borussije Dortmund Sebastianom Kehlom na aut liniji za vrijeme četvrtfinalne utakmice Lige prvaka njihovih momčadi.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Atletico je dobio utakmicu 2-1 zahvaljujući golovima Rodriga De Paula i Samuela Lina u prvom poluvremenu, čime je domaćin dobio ugodnu prednost za utakmicu pred svojim navijačima na stadionu Civitas Metropolitano. Sebastien Haller potom je stvorio napetu završnicu nakon što je zabio jedan gol u 81. minuti, ali je Atletico izdržao i osigurao potencijalno vitalnu prednost od jednog gola za Njemačku.

Međutim, jedna od najvećih tema utakmice bio je sukob između Simeonea i sportskog direktora Dortmunda Kehla. U drugom poluvremenu, Emre Can se ozlijedio, no Atletico je nastavio igru što se nije svidjelo gostima. Simeone i Kehl tada su se svađali, a Atletijev terner dvaput je gurnuo svog suparnika prije nego što su razdvojeni.

(Video: Arenasport)

"Ne bismo trebali govoriti o toj sceni, nego o onome što se dogodilo na terenu", rekao je Kehl nakon utakmice i dodao: "Odigrali smo jako dobru utakmicu u drugom poluvremenu. Emocije su jake u ovoj situaciji. Večeras se radilo o zaustavljanju igre, to je bio slučaj u ovoj situaciji. Nije bilo ništa više od toga. Radilo se o incidentu na terenu. On to zna, ja to znam i onda je ovo učinjeno. Pustimo to."

Simeoneova momčad ostvarila je pobjedu i tako svom šefu donijela 50. pobjedu u natjecanju. Unatoč tome što su imali samo 34 posto lopte, uputili su 14 udaraca i devet prema golu, stvorivši pet velikih prilika na utakmici. No, bilo je i 10 prekršaja Atletica koji su poremetili pokušaje suparnika da uspostavi bilo kakav ritam tijekom cijele utakmice. (eg)



Tagovi

Diego SimeoneSebastian KehlBorussia DortmundLiga prvaka

Ostale Vijesti