Screenshot Sportklub
Screenshot Sportklub

VIDEO Novi pogodak Igora Matanovića za Karlsruhe

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 21.04.24. | 15:59

Hrvatski napadač došao je do 13. prvenstvenog pogotka ove sezone te se nalazi na sedmom mjestu ljestvice strijelaca druge njemačke lige

Igor Matanović, mladi hrvatski nogometni reprezentativac, postigao je novi pogodak za Karlsruhe koji je ostvario novu pobjedu u njemačkom drugoligaškom okruženju.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

U dvoboju 30. kola Karlsruhe je pred svojim navijačima pobijedio berlinsku Herthu 3-2, a na samom kraju prvog poluvremena Matanović je postigao pogodak za tadašnjih 2-1 svoje momčadi (VIDEO - Sportklub).

Wanitzek je u 77. minuti povećao domaću prednost na 3-1, dok je Tabaković, dvostruki gostujući strijelac, tek do kraja uspio realizirati jedanaesterac u 87. minuti i postaviti konačnih 3-2 za Karlsruhe.

Ovom pobjedom Karlsruhe je na ljestvici preskočio nedjeljnog suparnika i Hannover te je trenutačno na petom mjestu. Karlsruhe ima 46 bodova, dok su na vrhu ljestvice Holstein Kiel s 61, St. Pauli sa 60 i Fortuna iz Duesseldorfa koja je skupila 55 bodova.

Matanović je došao do 13. prvenstvenog pogotka ove sezone te se nalazi na sedmom mjestu ljestvice strijelaca druge njemačke lige.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.


(Hina, G) 


Tagovi

Igor MatanovićKarlsruher2. BundesligaHertha

Ostale Vijesti