Screenshot
Screenshot

VIDEO Nakon Pjace, oduševio i Halilović: Zabio golčinu na asistenciju bivšeg suigrača iz Dinama

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 17.09.23. | 08:40

Kakva partija nekad velikog talenta.

U večeri u kojoj je nekadašnja uzdanica Dinama i hrvatske reprezentacije - Marko Pjaca - pokazao kako još uvijek nije rekao zadnju riječ u vrhunskom nogometu, isto je učinio još jedan prežaljeni talent - Alen Halilović.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Najmlađeg debitanta u povijesti Vatrenih nikada nisu mučile ozljede kao i Pjacu, već je platio ceh preranom odlasku iz Hrvatske nogometne lige i kasnijem lošem odabiru klubova za razvoj talenta, ali jučer je, barem na jedan dan. bio heroj navijača i to u svojem novom klubu. Od ovog je ljeta član nizozemske Fortune Sittard, koja je na domaćem terenu svladala Volendam s 3-1.

Gosti su vodili od 41. minute pogotkom Kuola, ali potom je stvari u svoje ruke uzeo Halilović. U 59. minuti lijepo je proigrao Oguzhana Özyakupa, koji je zabio za izjednačenje. Sedam minuta kasnije, Tijjani Noslin zabio je za vodstvo Fortune, da bi pobjedu potvrdio Halilović u 89. minuti.

Zanimljivo, asistencija se piše još jednom bivšem igraču Dinama, koji je u sezoni 2013/14 dijelio svlačionicu maksimirskog stadiona s junakom ove priče. Portugalac sa 118 nastupa za Modre - Ivo Pinto - ubacio je loptu za Halilovića, koji je sjajno primio loptu, lakoćom se riješio dvojice protivničkih igrača i majstorski naciljao donji desni kut.

Pogodak Halilovića možete pogledati OVDJE (Sportklub)

Fortuna je ovom pobjedom stigla do devet bodova iz pet kola, a vrijedi istaknuti kako nemaju nijedan poraz. Ovo im je bila druga pobjeda, uz tri neriješena ishoda te nakon pet nepotpunih kola drže sjajnu 5. mjesto. (I.M.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

EredivisieAlen HalilovićIvo Pinto

Ostale Vijesti