Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

FOTO Eredivisie obojana u crveno-bijele kvadratiće: Halilović i Ivanušec u momčadi kola!

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 04.09.23. | 14:58

Trebalo se mjesta naći za još jednog Hrvata, ali prednost je dobio član Ajaxa

U svega par tjedana interes za nizozemskom Eredevise u Hrvatskoj je jako porastao. U Feyenoord je stigao Ivanušec, boje Ajaxa odnedavno brane Medić, Šutalo i Sosa, u Fortuni su Pandur i Alen Halilović, dok se Alenov prezimenjak Tibor se i dalje vodi kao igrač Heerneveena.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Odnedavno je Eredivisie i Liga petice. Francuzi su pali na šesto mjesto, a u šali se može reći da se to može vidjeti i po činjenici da veći broj igrača iz Hrvatske gravitira prema ligi u kojoj glavnu riječ imaju Kopljanici, PSV, AZ Alkmaar, Feyenoord i Twente.

U tamošnjem nogometu uobičajeno je da utakmice završavaju s povećim brojem pogodaka. Upravo to nam je u intervju potvrdio i Ivor Pandur, velika uzdanica Fortune koji je u dosadašnjem dijelu prvenstva izabran ocjenjen za najboljeg vratara lige (Sofascore) s prosječnom ocjenom 7.70.

U četvrtom kolu Eredivisie nije uspio dogurati do momčadi kola, iako mnogi vjeruju da je trebao naći svoje mjesto tamo. Malo bolju izvedbu je na suprotnoj strani terena pružio Gorter koji brani boje Ajaxa i koji je kod Fortune odigrao susret bez pogodaka.

Ivanušec je u svojem debitantskom nastupu za Feyenoord upisao asistenciju te je on, baš kao i Alen Halilović, koji je na mala vrata stigao u Fortunu kod Pandura, izabran u momčad kola.

Zanimljivo, u momčadi 4. kola našao se i Grk Vangelis Pavlidis koji je u dva odigrana susreta postigao tri pogotka, a njemu u vrhu napada društvo pravi Urugvajac Santiago Gimenez koji je protiv Utrechta dvaput bio precizan i koji je sada s pet postignutih pogodaka prvi strijelac Eredivisie.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Alen HalilovićLuka IvanušecEredivisie

Ostale Vijesti