VIDEO: Gent se od Europa lige oprostio remijem, gol Genka ide na dušu Kaliniću!

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 16.03.17. | 20:49

U četvrtfinale idu Bešiktaš, Genk i Celta Vigo!

Završile su prve tri uzvratne utakmice osmine finala Europske lige.

Zanimljivo je bilo u Bešiktašu, gdje je bivša momčad Slavena Bilića donijela ugodnih 1:1 iz prve utakmice protiv Olympiakosa u Pireju. Ovdje su slavili sa visokih 4:1, a strijelci su bili Aboubakar u 10., te Ryan Babel u 22. i 75. minuti susreta. Konačnih 4:1 postavio je Tosun u 84. minuti Za Olympiakos je zabio Elyounoussi u 31.

Posebno je lijep bio prvi Babelov pogodak, gdje je nekada veliki talent lijepo plasirao loptu pod nedovoljno dobro postavljenog Lealija. Ovo je inače Nizozemcu prvi put da je postigao dva gola na istoj utakmici još od 2014. godine. Bešiktaš je od 39. minute igrao s igračem manje, nakon što je izravni crveni karton dobio strijelac prvog gola, Aboubakar.

Gent našeg Lovre Kalinića nakon teškog stradanja kod kuće u belgijskom ogledu protiv Genka izborio je remi u gostujućem susretu i na kraju ispao s ukupnih 6:3. Moramo konstatirati da je pri golu Genkovog Castagnea u 20. minuti loše reagirao naš Lovre Kalinić, koji je nedovoljno dobro zatvorio kut svog gola. Strijelac za utješno izjednačenje Genta bio je Verstraete u 84. minuti.

U zadnjoj utakmici Celta Vigo je s rutinskih 2:0 slavila u gostima protiv Krasnodara, potvrdivši tako pobjedu iz prve, domaće utakmice (2:1). Strijelci za španjolsku momčad bili su Mallo u 52. i Aspas u 80. minuti. Također, Krasnodar je u 86. minuti zaradio i drugi žuti karton, pa je Krasnodar do kraja susreta igrao s igračem manje.

 (Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Lovre Kalinić

Ostale Vijesti