Utakmica vrijedna 6 milijuna eura: Dinamo traži spas u Norveškoj

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 04.08.15. | 09:21

Dinamo će večeras od 19 sati igrati uzvratnu utakmicu 3. pretkola Lige prvaka protiv norveškog Moldea.

Skandinavci iz prvog susreta, igranog prije tjedan dana na Maksimiru, imaju rezultatski povoljnih 1:1 te bi ih bilo kakava pobjeda vodila u playoff Lige prvaka. No, u Dinamu su uvjereni – Molde pada!

„Oni su zadnjih godina često prvaci Norveške, dobra su momčad, odlično posloženi, međutim, mi vjerujemo u svoju kvalitetu, vjerujemo da smo bolji od njih, ali to moramo pokazati na terenu“, poručio je glavni strateg Modrih Zoran Mamić, prenosi Sportske Novosti.

„Potpuno smo fokusirani na ovaj susret, to je za nas finale, najvažnija utakmica sezone, bez premca. Naš je san i cilj Liga prvaka, za to živimo i sve ćemo napraviti da pobijedimo Molde i stignemo na korak do tog velikog uspjeha. Samo da imamo i malo sreće“, rekao je Eduardo.

Zagrebačka je momčad u lovu na svoju 'La Decimu', tj. deseto sudjelovanje u grupnoj fazi nekog od europskih natjecanja otkad se Europska liga igra po skupinama. Tu je i velikih 6 milijuna eura (minimalno) koliko bi stiglo u Maksimirsku blagajnu u slučaju eliminacije Norvežana.

Očekivani sastavi:

Dinamo: Eduardo – Pinto, Sigali, Šimunović, Pivarić – Goncalo, Ademi – Soudani, Rog, Pjaca – Henriquez
Molde: Horvath – Linnes, Tolvio, Forren, Rindaröy – Singh – Möstrom, Hussain, Hestad, Elyounussi - Kamara

(Foto: Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Liga prvakaMoldeDinamo Zagreb

Ostale Vijesti