Paul Hanna/Action Images
Paul Hanna/Action Images

United želi spojiti trofejni madridski trio, izabran je Oleov nasljednik

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 14.11.21. | 10:08

Ronaldo je navodno dao zeleno svijetlo.

Teško je utvrditi stav uprave Manchester Uniteda prema aktualnom treneru Oleu Gunnaru Solskjæru. U zadnje vrijeme sve češće se zbog loših rezultata raspravlja o njegovoj mogućnosti i za sada nije u potpunosti poznato jesu li mu Glazeri odlučiti dati još vremena ili samo čekaju pravi trenutak za imenovanje njegovog nasljednika.

Prema najnovijim tvrdnjama engleskih medija Norvežanin je veoma blizu izlaznih vrata, a prva Unitedova želja za novog trenera je Zinedine Zidane. Legendarni Francuz trenutno je nezaposlen i dostupan bez odštete, pošto je ljetos odstupio sa pozicije trenera Reala nakon svog drugog mandata na klupi Kraljevskog kluba.

U upravi Crvenih vragova nadaju se kako Zizoua mogu privući mogućnošću ponovne suradnje s Cristianom Ronaldom i Raphaelom Varaneom s kojim je osvojio tri uzastopne Lige prvaka. Varanea je upravo Zidane prije deset godina doveo iz francuskog Lensa dok je obnašao dužnost sportskog direktora Real Madrida.

Uskoro bi mu se izgleda mogla pružiti nova prilika za suradnju sa svojim sunarodnjakom i portugalskim strojem za golove s kojima je u Španjolskoj bio veoma uspješan.


Tagovi

Zinedine ZidaneManchester United

Ostale Vijesti