United golom Maguire u finišu drugog produžetka slomio Norwich za polufinale FA kupa

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 27.06.20. | 21:27

Kanarinci su s igračem manje skoro izgurali utakmicu do jedanaesteraca, ali im je nade ugasio najskuplji branič Crvenih vragova.

Manchester United je nakon produžetaka slavio kod Norwicha rezultatom 1:2 te tako izborio polufinale FA kupa.

U prvom poluvremenu smo gledali loš nogomet, u kojem obje momčadi nisu uspjele uputiti udarac u okvir gola. Najbliže vodstvu su bili domaćini u 44. minuti, kad je Rupp primio sjajno dodavanje u kaznenom prostoru, no njegov udarac je završio u bloku.

United je u 51. minuti ipak stigao do pogotka. Ighalo se sjajno snašao u kaznenom prostoru, točnije iskoristio je zbunjenost domaćina i zabio za 0:1.

Nakon gola utakmica se malo otvorila, ali smo na novi gol čekali do 75. minuti, kad je Cantwell primio loptu na rubu kaznenog prostora i sjajnim udarcem vratio utakmicu u egal

U 89. minuti domaći branič radi katastrofalnu glupost te kasni u jedan start i prisiljava suca Mossa da ga prijevremena pošalje u svlačionicu. Od tog trenutka United je preuzeo potpuno dominaciju, no utakmica je otišla u produžetke.

Norwich se s igračem manje potpuno povukao i pokušavao odvesti utakmicu na jedanaesterce. Redale su se prilike pred golom Krula, ali Pogba, Rashford i Fernandes nisu imali dovoljno koncentracije.

Malo je domaćine dijelilo od cilja, ali se u 118. minuti ukazao Maguire, koji se poput napadača sjajno snašao u gužvi u kaznenom prostoru i sa par metara klizeći u padu nogom pospremio loptu iza leđa Krulu i osigurao Crvenim vragovima polufinale FA kupa.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Catherine Ivill/Reuters)

 

 


Tagovi

Odion IghaloHarry MaguireFA Cup

Ostale Vijesti