PABLO MORANO/Reuters
PABLO MORANO/Reuters

Španjolski mediji: "Dinamo se zavukao u pećinu, prekasno su se ohrabrili i zaprijetili"

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 16.04.21. | 09:01

Stižu reakcije iz tiska.

Nakon susreta Villarreala i Dinama (2:1), očekivano, stižu reakcije sa svih strana.

Čitali smo izvještaj, zatim popratili izjave trener Krznara te Emeryja, a sada stižu i reakcije najtiražnijih španjolskih listova.

I dok je Mundo Deportivo bio koncizan uz napise "Villarreal je opet pobijedio i u polufinalu će igrati protiv Arsenala", madridska Marca je bila puno inspiriranija, usporedivši Žutu podmornicu s Manchester Cityjem:

"Villarreal je Manchester City Europa lige. Uz Guardiolin klub, jedini su u Europi bez poraza ove sezone. Samo jedan remi do polufinala, maestralno", koja je potom ukratko analizirala susret:

"Dinamo se sakrio u pećinu prvih 20 minuta, ali potom se probudio. No Villarreal je krenuo, stativa i onda nekoliko minuta prije kraja sjajna akcija za 1:0. Hrvati su još previjali rane dok im je Moreno zabio drugi. U nastavku je Dinamo bio hrabriji i prijetio, ali bilo je prekasno. Kod Villarrealovih igrača mogla se nakon primljenog gola vidjeti i nervoza, ali izbjegli su opasnost. S ukupnim rezultatom od 3-0, momčad se opustila. Već su razmišljali kako napasti Arsenal. Zbog toga su primili sjajan gol od Oršića."

Gerard Moreno je za njih bio igrač utakmice, dok je u redovima Dinama prolaznu ocjenu dobio jedino strijelac Mislav Oršić.


Tagovi

Europska ligaDinamo ZagrebVillarrealMarca

Ostale Vijesti